Ρουμάνικα ΜΜΕ: «Δεν κρατάει τον Τόσκα ο ΠΑΟΚ»

Ρουμάνικα ΜΜΕ: «Δεν κρατάει τον Τόσκα ο ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Αλίν Τόσκα, σύμφωνα με ρουμανική ιστοσελίδα.

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Αλίν Τόσκα, καθώς ο δικέφαλος έχει αποφασίσει να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του 27χρονου αμυντικού, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «www.prosport.ro».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ρουμανική ιστοσελίδα, «Ο Αλίν Τόσκα θα επιστρέψει το καλοκαίρι στην Μπέτις μετά τον δανεισμό του στον ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος στόπερ κέρδισε το πρωτάθλημα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ωστόσο η διοίκηση αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη, που ανέρχεται στο 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Τόσκα πραγματοποίησε ένα καλό ξεκίνημα στον ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος σε αρκετούς αγώνες, από τα μέσα της χρονιάς όμως έχασε την εμπιστοσύνη του προπονητή του».

Το εν λόγω δημοσίευμα ακόμη τονίζει πως οι πιθανότητες ο Τόσκα να παραμείνει στην Μπέτις (ομάδα στην οποία ανήκει) είναι πολύ μικρές. Το σενάριο του να δοθεί και πάλι δανεικός τη νέα σεζόν είναι αρκετά πιθανό, με την ισπανική ομάδα να εξετάζει και το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη.

Ο Ρουμάνος στόπερ μεταγράφηκε στην Μπέτις το καλοκαίρι του 2017 από την Στεάουα Βουκουρεστίου έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ και στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην ιταλική Μπενεβέντο, όπου μέτρησε 13 συμμετοχές στην Serie A.

Την φετινή σεζόν στον ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί σε 15 παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις (6 στη Super League, 5 στο Europa League, 4 στο Κύπελλο Ελλάδας), μετρώντας 2 ασίστ. Τελευταίο του παιχνίδι με την ασπρόμαυρη φανέλα στις 19 Ιανουαρίου, στη εντός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου, όπου αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ