«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Ζιλμπέρτο»

«Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για Ζιλμπέρτο»

Στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ζιλμπέρτο Μοράες στάθηκε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ.

Την περίπτωση του Ζιλμπέρτο Μοράες φαίνεται να παρακολουθεί ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο μάνατζερ του παίκτη σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Βραζιλίας.

To γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ενδριαφέρεται για τον παίκτη είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες μέρες σε ΜΜΕ Ιταλίας, με τον Ζιλμπέρτο Μοράες να ανήκει στην Φιορεντίνα και να αγωνίζεται με τη φανέλα της Φλουμινένσε, με τη μορφή δανεισμού από τους βιόλα, μετρώντας συνολικά 23 συμμετοχές με τρία γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή μιλώντας στην ιστοσελίδα «netflu.com.br», τόνισε ότι υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ωστόσο καμία απόφαση δεν πρόκειται να ληφθεί αν δεν είναι ενημερωμένη και σύμφωνη η Φλουμινένσε.

Παράλληλα, αναφέρεται η ότι ομάδα από τη Βραζιλία, έχει βάλει προτεραιότητα την αγορά του ποδοσφαιριστή, έναντι 3,5 εκ. ευρώ, κάτι που μπορεί να ενεργοποιήσει μέχρι της 31 Δεκεμβρίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Φλουμινένσε για να απελευθερώσει τον ποδοσφαιριστή θα πρέπει να γίνει η καταβολή της αποζημίωσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ