«Αν δεν μαζευτούν 15.000.000 €, θα επιστρέψουμε τα λεφτά στον κόσμο»

«Αν δεν μαζευτούν 15.000.000 €, θα επιστρέψουμε τα λεφτά στον κόσμο»

Η πρόταση έκπληξη του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, που δείχνει πως δεν θέλει να κοροϊδέψει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος ήταν ξεκάθαρος μέσα στην αίθουσα που έγινε η συνάντηση με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού. Όπως διαβάσατε νωρίτερα από to10.gr, ο Έλληνας επιχειρηματίας είπε πως δεν μπορεί να στηρίξει μόνος του τον σύλλογο και θα ήθελε τη στήριξη τόσο του κόσμου, όσο και επιφανών οικονομικά Παναθηναϊκών προκειμένου να τρέξει ένα πρότζεκτ σωτηρίας της ΠΑΕ.

Ο Mr Chipita ανέλυσε ένα πλάνο που αναφέρει πως θα ήταν ιδανικό να μαζευτούν 300.000 Παναθηναϊκοί και να βάλουν από 50 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα θα συνεισφέρουν ο ίδιος και άλλοι επιχειρηματίες περισσότερα λεφτά για να βοηθήσουν.

Στόχος του κ. Θεοδωρόπουλου είναι να μαζευτεί ένα ποσό τις τάξεως των 15 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να βγει η φετινή χρονιά χωρίς προβλήματα για τον σύλλογο και χωρίς κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών και υποβιβασμού προκειμένου να μπει στην επόμενη σεζόν όσο το δυνατόν πιο «καθαρός» γίνεται και με στόχο μια νέα αρχή.

Ωστόσο, ο άνθρωπος που ανέλαβε την πρωτοβουλία για να προχωρήσει σε ένα τέτοιο πρότζεκτ θέλει να είναι ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο, απ’ τη στιγμή που θα του ζητήσει να βάλει το χέρι στην τσέπη για ακόμα μία φορά ώστε να σωθεί η αγαπημένη του ομάδα. Και η πρότασή του αφορούσε επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό.

«Αν δεν καταφέρουμε να μαζέψουμε τα 15 εκατομμύρια ευρώ, τότε οφείλουμε να επιστρέψουμε τα χρήματα σε όσους έβαλαν. Δεν θα πειραχτεί τίποτα απ’ τα λεφτά μέχρι να μαζευτεί το απαιτούμενο ποσό. Και αν αυτό δεν γίνει, θα προχωρήσουμε σε επιστροφές», ήταν η πρόταση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου, που βρήκε σύμφωνους όσους ήταν παρόντες στο Χίλτον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ραντεβού στο Χίλτον μεταξύ Θεοδωρόπουλου – παλαιμάχων
Το πλάνο του mr. Chipita – Βάζει 600.000 ευρώ και ζητάει…
Κωνσταντίνου: «Εγγυητής του πλάνου ο Θεοδωρόπουλος, όχι διοικητικός ηγέτης»
Τα «ντόρτια» που αλλάζουν την ιστορία του Παναθηναϊκού
Συνέντευξη Θεοδωρόπουλου: «Η οικονομία θα εκτιναχθεί μέχρι το 2019»
Σχήμα επιχειρηματιών με άξονα τον κόσμο βοηθάει τον Παναθηναϊκό
Θεοδωρόπουλος προς παλαίμαχους: «Δεν θέλω μόνος μου την ομάδα – 300.000 Παναθηναϊκοί από 50 ευρώ»
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ VIDEO : Οι δηλώσεις του Σπύρου Θεοδωρόπουλου μετά το τέλος της συνάντησης με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ