Τουρκικά «σενάρια» για Ολυμπιακό και Φενέρ για Μπέγκοβιτς

Τουρκικά «σενάρια» για Ολυμπιακό και Φενέρ για Μπέγκοβιτς

Η τουρκική εφημεδίδα Fanatic αναφέρει πως η Φενέρ ενδιαφέρεται για τον γκολκίπερ της Μπόρνμουθ, προσθέτοντας πως Ολυμπιακός και Στόουκ ενδιαφέρονται για τον Βόσνιο τερματοφύλακα

Τα μεταγραφικά «σενάρια» δίνουν και παίρνουν σε καθημερινή βάση στην Τουρκία κι αυτή την φορά ο Τύπος στην γειτονική χώρα, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Πιο συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα Fanatic αναφέρει χαρακτηριστικά. «Η Φενέρ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θέλει την απόκτηση ενός καλού τερματοφύλακα.

Οι διοικούντες την Φενέρ έχουν ξεχωρίσει τον Σαμίρ Μπέγκοβιτς της Μπόρνμουθ, για τον οποίο έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον Ολυμπιακός και Στόουκ Σίτι».

Ο Μπέγκοβιτς αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια στην αγγλική ομάδα έχοντας γεμάτες σεζόν, ενώ την διετία 2015-2017 ανήκε στην Τσέλσι, παίζοντας σε 19 παιχνίδια της ομάδας του Λονδίνου.

Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο διεθνής Βόσνιος πορτιέρε έχει αγωνιστεί για πέντε χρόνια στην Στόουκ Σίτι (2010-2015) καταγράφοντας 160 συμμετοχές.

Το συμβόλαιο του Μπέγκοβιτς με την Μπόρνμουθ λήγει το καλοκαίρι του 2021.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ