Ο Μαρτίνς δεν… ξεχνάει την αγορά της Βραζιλίας

Ο Μαρτίνς δεν… ξεχνάει την αγορά της Βραζιλίας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει πάντα στα υπόψιν και λύσεις από την χώρα της σάμπα. Οι επαφές του Μαρτίνς, το σκάουτινγκ και η περίπτωση του Λέο Περέιρα

Ο Ολυμπιακός προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για την ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και στο μεγάλο λιμάνι έχουν κάνει σημαντικές επαφές με τους πρώτους μεταγραφικούς τους στόχους.

Τα ονόματα των Ματιέ, Βαλμπουενά και Σλιμανί είναι σε περίοπτη θέση της λίστας που έχουν καταρτίσει οι πειραιώτες, αλλά δεν είναι φυσικά τα μοναδικά.

Είναι όμως προφανές ότι στην παρούσα φάση οι ερυθρόλευκοι έχουν εστιάσει στους παίκτες που προαναφέραμε, προσφέροντας εξαιρετικά συμβόλαια σε μεγάλα ονόματα με σπουδαίες παραστάσεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Αυτό πάντως που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού παρακολουθεί πάντα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αγορά της Βραζιλίας.

Αυτή είναι μια ξεχωριστή παράμετρος που παίζει σημαντικό ρόλο στα μεταγραφικά πλάνα των πειραιωτών και θα πρέπει όλοι να έχουν υπόψιν ότι ο Μαρτίνς έχει πάντα «ανοιχτά τα ραντάρ» για οτιδήποτε ξεχωριστό προκύψει από την αγορά της Βραζιλίας.

Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι στην ατζέντα του προπονητή του Ολυμπιακού υπάρχουν ονόματα παικτών από την Βραζιλία. Παίκτες τους οποίους γνωρίζει καλά ο 49χρονος κόουτς των ερυθρόλευκων, παίκτες τους οποίους έχει παρακολουθήσει στην διάρκεια της σεζόν ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού.

Δεν είναι τυχαία μάλιστα η αναφορά που έγινε πριν από λίγες μέρες στο όνομα του Λέο Περέιρα της Ατλέτικο Παραναένσε. Ένας 23χρονος κεντρικός αμυντικός τον οποίο είχε τσεκάρει σε πολλά παιχνίδια ο προπονητής των ερυθρόλευκων, έχοντας συγκεντρώσει πολύ καλά στοιχεία για τον παίκτη.

Ο Μαρτίνς ξέρει πολύ καλά την αγορά της Βραζιλίας και ο Πορτογάλος τεχνικός έχει υπό… παρακολούθηση παίκτες από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι και το περασμένο καλοκαίρι οι πειραιώτες είχαν ασχοληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με τον Αράο της Φλαμένγκο.

Ο 49χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει πάντα λοιπόν στα υπόψιν την αγορά της Βραζιλίας με ότι αυτό συνεπάγεται για το ενδεχόμενο να κινηθούν οι ερυθρόλευκοι για την αγορά παίκτη από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ