Απόλυτη επιβεβαίωση: «Στην Αγγλία ο Νταμπίζας, είδε τον Ρόμπερτς»

Απόλυτη επιβεβαίωση: «Στην Αγγλία ο Νταμπίζας, είδε τον Ρόμπερτς»

Η «Chroniclelive» επιβεβαίωσε απόλυτα το ρεπορτάζ του «10», το οποίο σας είχε αποκαλύψει το ταξίδι του Νταμπίζα στην Αγγλία για τον Κάλουμ Ρόμπερτς.

To10.gr το απόγευμα της Τρίτης (14/5) σας αποκάλυψε ότι ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, βρίσκεται στο εξωτερικό για μεταγραφικές υποθέσεις του Τριφυλλιού.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το πιθανότερο είναι ότι βρίσκεται στην Αγγλία και το ταξίδι του σχετίζεται με τον Κάλουμ Ρόμπερτς.

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε η απόλυτη επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ από τους ίδιους τους Αγγλους. Συγκεκριμένα, η «Chroniclelive» ανέφερε ότι ο Νταμπίζας βρίσκεται στο Νησί και το βράδυ της Δευτέρας παρακολούθησε από κοντά τον τελικό των πλέι οφ της Πρέμιερ Λιγκ Under-23 ανάμεσα στη Νιουκάσλ και τη Σαουθάμπτον, στον οποίο έπαιξε ο Ρόμπερτς.

«Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας, επιθυμεί να δημιουργήσει νέους δεσμούς με τη Νιουκάτσλ. Ο Νταμπίζας ήταν μεταξύ των θεατών στον τελικό της Premier League 2 στο St Mary’s Stadium και τσέκαρε παίκτες από την Under-23 της Νιουκάστλ. Δημοσιεύματα στην Ελλάδα θέλουν τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί για την απόκτηση του Καλ Ρόμπερτς», ανέφεραν μεταξύ άλλων τα βρετανικά ρεπορτάζ.

Το εν λόγω δημοσίευμα ήρθε να επιβεβαιώσει απόλυτα το ρεπορτάζ του «10», το οποίο σας είχε ενημερώσει για την μεταγραφική αποστολή του Νταμπίζα στη Μεγάλη Βρετανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ