Στο εξωτερικό ο Νταμπίζας για μεταγραφικές επαφές

Στο εξωτερικό ο Νταμπίζας για μεταγραφικές επαφές

Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας. Επιμένουν στην Αγγλία για τον Κάλουμ Ρόμπερτς.

Τη στιγμή που η… καρδιά του Παναθηναϊκού θα χτυπάει δυνατά μέχρι αύριο, προκειμένου να μάθει και επίσημα πλέον για την αδειοδότηση (σχεδόν απίθανο είναι να αντιμετωπίσει πρόβλημα), ο Νίκος Νταμπίζας με τον Γιώργο Δώνη εξακολουθούν να τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Και να κάνουν επαφές προκειμένου να είναι έτοιμοι νωρίτερα από την περσινή χρονιά και ο προπονητής να έχει τους παίκτες που θέλει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στους «πράσινους» προτείνονται καθημερινά ονόματα, ελεύθερων και μη ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεδομένα οι επιλογές τους θα αφορούν παίκτες με μικρά συμβόλαια, μιας και το μπάτζετ θα παραμείνει και φέτος χαμηλό.

Στο πλαίσιο των επαφών με υποψήφιους στόχους, ο Νίκος Νταμπίζας ταξίδεψε στο εξωτερικό, χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστός ο προορισμός του. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε… μεταγραφική αποστολή, ενώ κάποιες πληροφορίες λένε πως είναι στην Αγγλία.

Σενάριο που πιθανόν να έχει βάση, μιας και οι Βρετανοί εξακολουθούν να αναφέρονται στο θέμα του Κάλουμ Ρόμπερτς και να θεωρούν ως πιθανότερο σενάριο τη μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού της Νιούκαστλ στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ