Τηλεφώνημα Πέδρο Μαρτίνς σε Σεμέδο

Τηλεφώνημα Πέδρο Μαρτίνς σε Σεμέδο

To10.gr αποκαλύπτει τη συνομιλία που είχε ο Πέδρο Μαρτίνς με τον Ρούμπεν Σεμέδο και γράφει για την επιθυμία του Πορτογάλου στόπερ να παίξει στον Ολυμπιακό.

Οι ευκαιρίες πάντα φαίνονται μεγαλύτερες όταν φεύγουν παρά όταν έρχονται. Οι μεταγραφές είναι ένα «πεδίο» όπου τα συναντάς και τα δύο. Ευκαιρίες που βρίσκεις και αρπάζεις. Αλλά και ευκαιρίες που αφήνεις να σε προσπεράσουν και στη συνέχεια μετανιώνεις που δεν τις άρπαξες. Ο Ολυμπιακός έχει χάσει τέτοιες ευκαιρίες στο παρελθόν. Αλλά έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια ότι έμαθε. Όχι να τις αρπάζει, αλλά να τις βλέπει, να τις αντιλαμβάνεται και να τις εκμεταλλεύεται. Με την περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, να είναι μια τέτοια ευκαιρία.

Το θέμα του Πορτογάλου στόπερ και του έντονου ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για την απόκτησή του, αναλύθηκε εκτενώς. Όπως και η σφοδρή επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να τον δει ντυμένο στα ερυθρόλευκα από τη νέα σεζόν. Ένα εγχείρημα όχι εύκολο, αλλά σίγουρα εφικτό. Και κυρίως επιθυμητό από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Και ειδικά από τον Ολυμπιακό, τον Μαρτίνς και φυσικά τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Διότι, είναι σαφές πως ο Σεμέδο θέλει να παίξει στον Ολυμπιακό. Το θέλει πολύ. Πάρα πολύ…

Πώς προκύπτει η επιθυμία του Σεμέδο να ντυθεί στα Ερυθρόλευκα; Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέδρο Μαρτίνς επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον ποδοσφαιριστή, με σκοπό να μάθει τις προθέσεις του για το μέλλον του. Αλλά και για να του εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστούν στον Ολυμπιακό από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με τον προπονητή των Πειραιωτών να εξηγεί στον 25χρονο στόπερ ότι δεν τον ενδιαφέρει το παρελθόν του, δεν κοιτάζει τίποτε άλλο πέρα από έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που μπορεί να φτάσει ψηλά.

Ο Μαρτίνς δεν έχει κανένα πρόβλημα να πάρει το «ρίσκο» με τον Σεμέδο. Γνωρίζει, βλέπετε, ότι το ρίσκο είναι πολύ μικρότερο από την τεράστια ποιότητα και την προοπτική που προσφέρει ένας παίκτης που πουλήθηκε σχεδόν 15.000.000 € πριν δύο χρόνια, στα 23 του, και έφτασε έως την Εθνική Πορτογαλίας. Αντιμετωπίζει την περίπτωσή του ως ευκαιρία που πρέπει να την αξιοποιήσει ο Ολυμπιακός. Και εγγυάται για τον παίκτη.

Αυτό το τηλεφώνημα φαίνεται ότι έπαιξε κομβικό ρόλο στη θετική προδιάθεση του Σεμέδο για τον Ολυμπιακό. Για την ακρίβεια, λέγεται πως ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός εξεπλάγην ευχάριστα από την προσέγγιση του Μαρτίνς, από όσα άκουσε, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι ο προπονητής των Πειραιωτών δεν ασχολήθηκε με το παρελθόν του παίκτη, με τις περιπέτειές του και με όσα πιστεύει ο πολύς κόσμος για τον χαρακτήρα του. Κάτι που έχει ανάγκη, για να μπορέσει να επαναφέρει την καριέρα του στις σωστές ράγες. Πιστεύει, λοιπόν, ότι στον Ολυμπιακό αυτό μπορεί να το πετύχει.

Για την ουσία, τώρα. Όπως γράψαμε και χθες ο Ολυμπιακός είναι σε ανοιχτή γραμμή με τη Βιγιαρεάλ για τον παίκτη. Και με σύμμαχο τον Σεμέδο, θεωρεί ότι θα καταφέρει να κλείσει το deal. Εντούτοις, θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, όπου ο 25χρονος διαπρέπει με τη Ρίο Αβε, να ρυθμιστούν αρκετές λεπτομέρειες και μετά θα υπάρξει σαφής εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι. Με την υπόθεση να μην είναι εύκολη, αλλά με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει το «θέλω» το παίκτη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ