Αποκάλυψη: Την Κυριακή στην Αθήνα ο Βαλμπουενά

Αποκάλυψη: Την Κυριακή στην Αθήνα ο Βαλμπουενά

To10.gr αποκαλύπτει τι... γράφουν τα εισιτήρια που έβγαλε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Βαλμπουενά, που έρχεται στην Ελλάδα την Κυριακή, για να υπογράψει. Οι λεπτομέρειες του deal.

Αφού ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε ανοιχτά, έστω και… έμμεσα για το θέμα του Ματιέ Βαλμπουενά, ήρθε η ώρα να καταγράψουμε τι ακριβώς ισχύει στην περίπτωσή, πότε έρχεται, αλλά και όλα όσα πρέπει να γνωρίζεται για το deal και το φλερτ του Ολυμπιακού με τον 34χρονο Γάλλο εξτρέμ. Που ετοιμάζεται να αποτελέσει την ένεση ποιότητας και προσωπικότητας και ηγετικού χαρακτήρα που χρειάζεται ο σύλλογος, για να ανέβει επίπεδο.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, λοιπόν, αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που έδωσε το τελικό «ΟΚ» για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βαλμπουενά. Μάλιστα, λέγεται ότι η οριστική εξέλιξη που «κλείδωσε» τη μεταγραφή του Γάλλου σταρ στον Ολυμπιακό, έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, με τον διοικητικό ηγέτη του Θρύλου να λύνει και τα τελευταία ζητήματα που είχαν προκύψει.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού και οι ατζέντηδες που «τρέχουν» τη μεταγραφή, τρέχουν τις διαδικασίες, ώστε όλα να είναι έτοιμα και ο παίκτης να έρθει και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους. Συμβόλαιο που αναμένεται να είναι μονοετούς διάρκειας. Με τις δύο πλευρές να συμφωνούν ότι μετά το πέρας του πρώτου χρόνου, θα καθίσουν ξανά στο τραπέζι να συζητήσουν, αναλόγως της εξέλιξης της χρονιάς. Το μόνο βέβαιο, πάντως, είναι ότι ο Βαλμπουενά θέλει να παίζει ποδόσφαιρο για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη.

Πότε θα έρθει στην Ελλάδα ο Γάλλος; Οι πληροφορίες επίσης είναι συγκεκριμένες και αναφέρουν ότι κατά 99% το βράδυ της Κυριακής ο Βαλμπουενά θα είναι στην Ελλάδα. Μάλιστα, λέγεται ότι ήδη η ΠΑΕ έχει κάνει τις απαραίτητες διαδικασίες και έχει προχωρήσει στην έκδοση των εισιτηρίων του παίκτη. Οπότε δεν συζητάμε για κάτι που μπορεί να γίνει, αλλά για μια δρομολογημένη κατάσταση, που θα τελειώσει και τυπικά την ερχόμενη εβδομάδα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα του deal, τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε μια σπουδαία συμφωνία για τα δεδομένα της εποχής, αλλά και για τον παίκτη που αποκτά. Καθώς φέρεται να έκλεισε τον Βαλμπουενά με ένα ποσό λίγο από το 1.000.000 €. Πόσο κατά… 300% μικρότερο από αυτό που παίρνει έως τώρα στη Φενέρμπαχτσε. Δείγμα, τόσο της επιθυμίας του να παίξει στον Ολυμπιακό, όσο και των εξαιρετικών χειρισμών που έκαναν οι Πειραιώτες στην περίπτωσή του. Εξάλλου, ήδη to10.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και καιρό και για τα πρόσωπα-κλειδιά, αλλά και για τα δεδομένα του deal και για την προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον πάρει από τον περασμένο Ιανουάριο.

Κλείνοντας, αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από 10 ημέρες Βαλμπουενά και Φενέρ συμφώνησαν από κοινού να ακυρώσουν την οψιόν αυτόματης ανανέωσης του συμβολαίου του παίκτη, που υπήρχε στη μεταξύ τους συμφωνία, από το καλοκαίρι του 2017. Ετσι, ο Βαλμπουενά είναι και τυπικά ελεύθερος, παρότι ξεπέρασε τις 25 συμμετοχές των 25+ λεπτών (σ.σ. 31 ματς, 4 γκολ, 8 ασίστ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ