ΑΕΚ: Την επόμενη εβδομάδα θα έχει νέο προπονητή

ΑΕΚ: Την επόμενη εβδομάδα θα έχει νέο προπονητή

Οι επαφές της ΑΕΚ με τον διάδοχο του Μανόλο Χιμένεθ εντάθηκαν και τα επόμενα 24ωρα κλείνει το deal.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει τελειώσει από την ΑΕΚ. Πολύ πριν φτάσουμε στην 10η Ιουνίου όπου υπάρχει ο όρος για την λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Η ΑΕΚ θέλει να αλλάξει προπονητή διότι δεν πιστεύει στον Ισπανό προπονητή και ότι μπορεί μαζί του να γίνει ξανά ανταγωνιστική. Και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή στην άκρη του πάγκου της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προχώρησε άμεσα. Πολύ πριν μιλήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους δημοσιογράφους της ΑΕΚ στα γραφεία του. Και προχώρησε σε συζητήσεις με υποψηφίους, έγινε το ξεσκαρτάρισμα και πλέον προχωρά στην επιλογή του εκλεκτού.

Η ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα θα έχει νέο προπονητή. Πολύ νωρίς κάνει την επιλογή του επόμενου τεχνικού ώστε να υπάρχει χρόνος συνεργασίας μαζί του και στα μεταγραφικά. Και η Ενωση έχει ανάγκες μεγάλες στην ενίσχυση της.

Ο Μελισσανίδης έχει γνώση για τους υποψηφίους, έχει μιλήσει με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ και όλα δείχνουν ότι σχεδόν έχει αποφασίσει για τον προπονητή που θα φτιάξει την ομάδα της επόμενης χρονιάς.

Οι αγορές της Πορτογαλίας και της Ισπανίας είναι αυτές που προτιμά η ΑΕΚ και από εκεί θα είναι ο νέος τεχνικός μέσα από μία λίστα 7-8 προπονητών που μελετήθηκαν. Διότι στον Δικέφαλο θα πάνε σε αυτό το μοντέλο προπονητή πλέον. Και θέλουν μάλιστα μαζί του ένα συμβόλαιο που θα δείχνει προοπτική και όραμα.

Ο Ιβο Βιεϊρά, που εργάστηκε στην Μορεϊρένσε τη χρονιά που μόλις τελείωσε, είναι ένας από τους προπονητές που βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ όπως αποκάλυψε to10.gr. Είναι ένας από τους υποψηφίους τεχνικούς και δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο εκλεκτός μιας και… κουμπώνει στο πακέτο που ψάχνει ο Δικέφαλος.

Ωστόσο, είναι δεδομένο πως οι Κιτρινόμαυροι συζητούν και με άλλους τεχνικούς για τη θέση του Χιμένεθ. Ο οποίος τελειώνει και τυπικά από την Ενωση τις επόμενες ημέρες. Κάτι απολύτως αναμενόμενο, βεβαίως, μετά την τροπή που πήραν τα πράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ