Ολυμπιακός: Ωρα Βαλμπουενά, 02:30 τα ξημερώματα

Ολυμπιακός: Ωρα Βαλμπουενά, 02:30 τα ξημερώματα

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει και τυπικά τη μεταγραφή του Ματιέ Βαμπουενά, που έρχεται στην Αθήνα στις 02:30 τα ξημερώματα, και το πρωί υπογράφει.

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να επενδύσει στην ποιότητα, την εμπειρία, την ηγετική στόφα του Ματιέ Βαλμπουενά. Και ολοκληρώνει και τυπικά τη μεταγραφή του Γάλλου σταρ το πρωί της Δευτέρας. Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει to10.gr, η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει βγάλει τα εισιτήρια του 34χρονου εδώ και αρκετές ημέρες, ικανοποιώντας την επιθυμία του να ταξιδέψει για την Αθήνα αργά το βράδυ της Κυριακής, ώστε να δώσει το παρών στο τελευταίο φετινό παιχνίδι της Φενέρ, με αντίπαλο την Αντάλιασπορ.

Ο Βαλμπουενά δεν μπορεί να αγωνιστεί, λόγω ενός μικρού μυϊκού τραυματισμού που υπέστη στο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Ερζούρουμσπορ και επί της ουσίας ήθελε να μείνει δίπλα στους συμπαίκτες του, στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς για τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης. Αλλά και να γνωρίσει την αποθέωση από το κοινό του «Σουκρού Σαράτσογλου», το οποίο τον λάτρεψε στη διάρκεια της διετούς θητείας του στον σύλλογο. Αλλά μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του που πραγματοποίησε σε αυτό το διάστημα (71 ματς, 12 γκολ, 24 ασίστ).

Μετά το τέλος του αγώνα, λοιπόν, ο Βαλμπουενά θα μπει σε πτήση της Turkish Airlines και στις 02:30 τα ξημερώματα αναμένεται να «πατήσει» αθηναϊκό έδαφος. Ξεκινώντας την ελληνική περιπέτειά του. Μάλιστα, παρά το προχωρημένο της ώρας, δεν αποκλείεται να έχει και κόσμο στην υποδοχή του. Αλλωστε, πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ονόματα που έχουν έρθει στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.

Ο Βαλμπουενά αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας και εν συνεχεία θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρόλευκους, καθώς είναι γνωστό εδώ και αρκετές ημέρες ότι η μεταξύ τους συμφωνία έχει «κλειδώσει». Και ο έμπειρος Γάλλος εξτρέμ, θέλει να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Και να τον βοηθήσει να επανέλθει στους τίτλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ