Συνάντηση Καρεμπέ – Βιγιαρεάλ για Σεμέδο

Συνάντηση Καρεμπέ – Βιγιαρεάλ για Σεμέδο

To10.gr γράφει για τις συναντήσεις του Κριστιάν Καρεμπέ στην Ισπανία, αλλά και το ραντεβού με τη Βιγιαρεάλ για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Το timing είναι ο «άγιος» των μεταγραφών. Οι καλές δουλειές γίνονται στον σωστό χρόνο, τη σωστή στιγμή. Ενώ η «κατάλληλη συγκυρία», μπορεί να οδηγήσει σε ολοκλήρωση ακόμη και μεταγραφές που σε πρότερο χρόνο μπορεί να φάνταζε απίθανη η υλοποίησή τους. Η να είχαν μπλοκάρει σοβαρά, λόγω διαφορών. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, καμία μεταγραφή δεν τελειώνει πριν «πέσουν» οι υπογραφές και επίσης καμία μεταγραφή δεν χαλάει, πριν οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν αλλάξουν στόχευση, καλύψουν το κενό ή δεν προκύπτει χάσμα. Και στην περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο, Ολυμπιακός και Βιγιαρεάλ δεν έχουν μεγάλη απόσταση. Μάλιστα, γίνεται προσπάθεια να τελειώσει το θέμα. Αμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει πάλι δίαυλο επικοινωνίας με την ισπανική ομάδα, με σκοπό να ξεμπλοκάρει την υπόθεση και να γίνει πράξη η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς, που δεν έχει κρύψει στιγμή την εξαιρετική άποψη που έχει για τον Σεμέδο. Ο Κριστιάν Καρεμπέ βρίσκεται στη Μαδρίτη, αλλά η παρουσία του στην Ισπανία δεν αφορά μόνο στην παρουσία του στον τελικό του Champions League και τις υποχρεώσεις του ως πρεσβευτή της UEFA και της Primera Division, αλλά και στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σεμέδο.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες της Βιγιαρεάλ, με σκοπό να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η μετακίνηση του Σεμέδο στους Ερυθρόλευκους. Μάλιστα, από την Ισπανία προκύπτει πως ο Καρεμπέ είχε ήδη επαφή με τον γιο του ιδιοκτήτη και γενικό διευθυντή του «κίτρινου υποβρυχίου», Φερνάντο Ρόιγκ Νεγκουερόλες, ώστε να λυθούν τα όποια θέματα υπήρχαν μεταξύ των δύο συλλόγων. Και η μεταγραφή να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

Προφανώς από αυτές τις επαφές θα προκύψει με μεγαλύτερη σαφήνεια εάν η μετακίνηση του Σεμέδο στον Πειραιά θα γίνει πράξη ή εάν οι Ισπανοί θα συνεχίσουν να χρονοτριβούν και να παίζουν παιχνίδια, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε διαφορετικές λύσεις. Εξάλλου, η λίστα των Πειραιωτών περιλαμβάνει κι άλλα πολύ σημαντικά ονόματα. Για τα οποία επίσης έχει γίνει προεργασία.

Κλείνοντας, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Σεμέδο από την πρώτη στιγμή έχει ταχθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού και επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στους Ερυθρόλευκους. Με παίκτη, μάλιστα, να βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία από την πρώτη στιγμή με τον Πέδρο Μαρτίνς και να έχει πειστεί ότι ο Ολυμπιακός είναι η ιδανική ομάδα για να βάλει ξανά την καριέρα του στις σωστές ράγες.

ΥΓ. Από την Ισπανία αναμένεται να προκύψουν προσεχώς κι άλλες ενδιαφέρουσες ιστορίες για τον Ολυμπιακό. Για αρκετές θέσεις. Με τον Καρεμπέ να έχει σημαντικές επαφές αυτές τις ημέρες στη Μαδρίτη. Εκεί όπου είναι μαζεμένη η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, λόγω του τελικού του Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ