Άρης: Έκλεισε δυο παίκτες, κινείται για τους υπόλοιπους με χρονοδιάγραμμα

Άρης: Έκλεισε δυο παίκτες, κινείται για τους υπόλοιπους με χρονοδιάγραμμα

Αμφότεροι θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία των κίτρινων από την πρώτη μέρα, ενώ στόχος είναι να κλείσουν άλλες τρεις υποθέσεις μέχρι την αναχώρηση για Ολλανδία.

Το μεταγραφικό του παζλ φροντίζει να συμπληρώσει από νωρίς ο Άρης, ώστε να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος για να «δεθεί» η ομάδα και ο Σάββας Παντελίδης με τους συνεργάτες του να κάνουν τη δουλειά που χρειάζεται από την αρχή της νέας σεζόν με το υλικό που θα έχουν στα χέρια τους.

Οι παίκτες που είχαν ως προτεραιότητα για να κλείσουν οι κίτρινοι από την πρώτη στιγμή είναι πέντε: δεξιός μπακ, κεντρικός αμυντικός, οχτάρι, επιθετικός και πλάγιος επιθετικός. Στα σχέδια είναι οι συγκεκριμένες θέσεις να έχουν καλυφθεί πριν η ομάδα ταξιδέψει για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασία της (πιθανότερη ημερομηνία αναχώρησης είναι στη 1 Ιουλίου), ιδανικά ακόμη και πριν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου. Να σημειωθεί ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας είναι προγραμματισμένη σε περίπου 15 μέρες.

Ήδη, οι δυο από τους πέντε βασικούς της λίστας έχουν συμφωνήσει, καθώς ο δεξιός ακραίος αμυντικός Ντάνιελ Σούντγκρεν αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 4 του μήνα για να υπογράψει, ενώ οι ιθύνοντες τα έχουν βρει σε όλα και με τον Λερίν Ντουάρτε, που αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ στο 4-2-3-1 και δεξιός χαφ στο 4-3-3.

Οι επόμενες κινήσεις του Άρη θα είναι για τις υπόλοιπες τρεις θέσεις που τον ενδιαφέρουν και οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» από το τέλος της εβδομάδας και μετά. Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται, με τον συνολικό αριθμό τους να είναι λίγο κάτω από 30 ώστε να υπάρχουν επιλογές, είναι αυτή του Μίλαν Γέφτοβιτς για την επίθεση και του Αλεχάντρο Γκάλβεθ για το κέντρο της άμυνας.

Πέρα από τους βασικούς, είναι πιθανό οι Θεσσαλονικείς να κινηθούν για ακόμη τέσσερις συμπληρωματικούς παίκτες για να έχουν βάθος στο ρόστερ, με σκέψεις για τερματοφύλακα, δυο μπακ για κάθε πλευρά και πλάγιο επιθετικό. Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά και από την κατάληξη των συζητήσεων για τον Λίντσεϊ Ρόουζ, αφού αν δεν παραμείνει στην ομάδα θα χρειαστεί και ένας επιπλέον στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ