Η ιστορία πίσω από την επιλογή νούμερου φανέλας του Σούντγκρεν

Η ιστορία πίσω από την επιλογή νούμερου φανέλας του Σούντγκρεν

Οικογενειακή υπόθεση το ποδόσφαιρο για τον Σουηδό του Άρη.

Θέμα χρόνου είναι η ανακοίνωση του Ντάνιελ Σούντγκρεν από τον Άρη, καθώς βρίσκεται εδώ και ένα 24ωρο στη Θεσσαλονίκη και έχει ήδη κάνει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ ξεναγήθηκε και στις εγκαταστάσεις του Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι τελικές υπογραφές, πάντως, με τον 28χρονο αμυντικό δεν αναμένεται να πέσουν πριν την επιστροφή σήμερα (05/06) το βράδυ του Θόδωρου Καρυπίδη και του Ντίνου Διαμαντόπουλου από το Λονδίνο, όπου βρίσκονται για τις συζητήσεις με τον Μπράουν Ιντέγε.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η εμμονή του Σουηδού σε συγκεκριμένο αριθμό φανέλας, αφού πάντα δείχνει την προτίμησή του στο νούμερο 21. Με αυτό καταξιώθηκε ο πατέρας του, Γκάρι Σούντγκρεν, διεθνής ποδοσφαιριστής και θρύλος στη Σουηδία, που έκανε καριέρα στην ΑΙΚ (1988-97, 2002-2003) και τη Σαραγόσα (1997-02), παίζοντας και αυτός ως δεξιός μπακ και ενίοτε ως στόπερ. Και ο μικρότερος αδερφός της οικογένειας, Ρόμπιν, γεννημένος το 2002, ασχολείται με το ποδόσφαιρο και αγωνίζεται στην Κ17 της ΑΙΚ.

Να σημειωθεί πως το νούμερο 21 στον Άρη φορούσε πέρσι ο Χαμζά Γιουνές, που μέχρι στιγμής δεν είναι ξεκάθαρο αν θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ