Πάει για μεγάλο «μπαμ» με Ιντέγε ο Άρης

Πάει για μεγάλο «μπαμ» με Ιντέγε ο Άρης

Οι κίτρινοι προσπαθούν να κάνουν το μεγάλο κόλπο με την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε. Το ταξίδι του Καρυπίδη στην Αγγλία και οι επαφές με τον πρώην επιθετικό του Ολυμπιακού

Αποφασισμένος να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή είναι ο Άρης, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης προσπαθεί να αποκτήσει τον Μπράουν Ιντέγε.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, οι κίτρινοι είναι σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού και κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στην Αγγλία μαζί με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο και συναντήθηκαν με τον Νιγηριανό σέντερ φορ, εκφράζοντας με τον πλέον επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον των κίτρινων.

Ο Άρης έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον Ιντέγε και περιμένει πλέον την απάντηση του διεθνούς επιθετικού. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η υπόθεση του Νιγηριανού άσου δεν είναι εύκολη, αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης δείχνει αποφασισμένη να επιμείνει για την ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής.

Θα πρέπει βέβαια εδώ να σημειωθεί ότι ο Ιντέγε δεν είναι η μοναδική επιλογή των κίτρινων για την κορυφή της επίθεσης, καθώς οι ιθύνοντες του Άρη έχουν στην μεταγραφική τους ατζέντα κι άλλες λύσεις.

Ωστόσο σήμερα γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση του Άρη για να πειστεί ο Ιντέγε και οι κίτρινοι περιμένουν την απάντηση του Αφρικανού σέντερ φορ. Ο Ιντέγε άκουσε με ενδιαφέρον την πρόταση που του έκαναν οι διοικούντες τον Άρη και αναμένεται να δώσει άμεσα την απάντηση του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ