«Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Σαράνοφ»

«Κλείνει στον Ολυμπιακό ο Σαράνοφ»

Δημοσίευμα από τη Σερβία αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον Μπόγιαν Σαράνοφ και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει την προετοιμασία του σε λίγες μέρες ενόψει της νέας σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει τα μεταγραφικά του πλάνα προκειμένου να παρουσιάσει ακόμα πιο δυνατούς τους ερυθρόλευκους.

Το πρώτο μέλημα του Πορτογάλου τεχνικού ήταν να κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας τον Ζοσέ Σα και από εκεί και πέρα να έχει πίσω από τον διεθνή γκολκίπερ δύο καλές εναλλακτικές επιλογές.

Ο Σα ανανέωσε με τον Ολυμπιακό και πλέον ο Μαρτίνς θα αποφασίσει με ποιους τερματοφύλακες θα πορευτεί τη νέα σεζόν πίσω από τον Πορτογάλο. Αυτή τη στιγμή εξάλλου ο Ολυμπιακός διαθέτει πέρα από τον Σα, τους Λοντίγκιν, Χουτετσιώτη, τον Τζολάκη, ενώ έχει αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ και τον Σιαμπάνη, όποτε δεν φαίνεται να «καίγεται» για παίκτη στη θέση 1.

Παρόλα αυτά, σημερινό δημοσίευμα στη Σερβία και πιο συγκεκριμένα το mozzartsport κάνει λόγο για πρόταση των ερυθρόλευκων για την απόκτηση του Μπόγιαν Σαράνοφ. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας είναι ένας από τους γκολκίπερ που προκάλεσαν αίσθηση τη φετινή σεζόν με τις εμφανίσεις του ενώ ήταν και ο βασικός λόγος που η Λαμία απέκλεισε τον Ολυμπιακό από το Κύπελλο.

Όπως αναφέρει λοιπόν η σέρβικη ιστοσελίδα ο Σαράνοφ έχει δεχτεί πρόταση από τους Πειραιώτες και φέρεται να είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά. Μάλιστα οι Σέρβοι τονίζουν ότι ο παίκτης έχει περάσει άλλη μια φορά από την Ελλάδα για λογαριασμό του Εργοτέλη, ενώ θα αποτελέσει το Νο 2 στη σειρά των επιλογών του Πέδρο Μαρτίνς.

Η ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες και ο Σαράνοφ θα βρεθεί στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, αναφέρει το mozzartsport.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ