«Σωστό τάιμινγκ για τον Σίλβα να πάει τώρα στον ΠΑΟΚ»

«Σωστό τάιμινγκ για τον Σίλβα να πάει τώρα στον ΠΑΟΚ»

Σουηδός δημοσιογράφος περιέγραψε τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ισμαέλ Σίλβα που έχει κλείσει ο Δικέφαλος.

Μετά την απόκτηση του Ροντρίγκο Σοάρες, ο ΠΑΟΚ προχωρά στην απόκτηση του Ισμαέλ Σίλβα. Ο Σουηδός δημοσιογράφος, Λαρς Χάνσεν, που παρακολουθούσε στενά τον παίκτη όταν έπαιζε στην Κάλμαρ, μίλησε στον «ARENA FM 89.4» για τον Βραζιλιάνο χαφ της Αχμάτ Γκρόζνι, τον οποίο έχει κλείσει ο Δικέφαλο.

Για τα χαρακτηριστικά του παίκτη και τις εντυπώσεις από τότε που έπαιζε στη Σουηδία είπε: «Είναι μέσος που μπορεί να βοηθήσει ανασταλτικά και δημιουργικά. Είναι καλός χειριστής της μπάλας, έχει ήρεμο χαρακτήρα.

Ήρθε μικρός στη Σουηδία, γύρισε στη Βραζιλία και το 2013 υπέγραψε στην Κάλμαρ, όπου έμεινε 4 χρόνια. Στην Κάλμαρ έπαιζε σαν σε τρίγωνο, με δυο αμυντικά χαφ και έναν μπροστά. Αυτός ήταν στους δυο “κόφτες”, αλλά μπορεί να παίξει και πιο δημιουργικά. Δεν τον λες “δεκάρι”, αν και είναι καλός σε στημένες μπάλες, κόρνερ και εκτελέσεις σε στατικές φάσεις».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ για να μπει σε όμιλο στο Champions League: «Είναι κατάλληλο σημείο να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και είναι αξιόπιστη επιλογή για τον ΠΑΟΚ. Μετά την Κάλμαρ πήγε στη Ρωσία, την Αχμάτ Γκρόζνι, ενώ τώρα μπορεί να παίξει σε ένα τοπ κλαμπ της Ευρώπης.

Κάνει σταθερά βήματα και παίρνει σωστές αποφάσεις. Δεν πάει από Σουηδία στη… Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ήταν πολύ ακριβή η μετακίνησή του στη Ρωσία πριν μια διετία, κόστισε περίπου 800.000 ευρώ. Θα είναι καλό το άλμα του τώρα να πάει στον ΠΑΟΚ».

Για το αν γνωρίζει κάτι άλλο στη Σουηδία για το ελληνικό πρωτάθλημα και αν έχει πληροφορίες για τον Μπεργκ: «Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θέλει να γυρίσει στη Σουηδία, μάλλον για τη Γκέτεμποργκ. Δε μπορεί να πάει αλλού, εκτός από την πρωτοπόρο Μάλμε. Δε νομίζω να συνεχίσει αλλού στην Ευρώπη…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ