Αναστασίου: «Δεν νιώθω πίεση, να κάνουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη»

Αναστασίου: «Δεν νιώθω πίεση, να κάνουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη»

Ο Γιάννης Αναστασίου στην επίσημα παρουσίαση του από τον Ατρόμητο έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν αισθάνεται πίεση.

Ο Γιάννης Αναστασίου παρουσιάστηκε κι επίσημα από τον Ατρόμητο και μίλησε για την μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, δηλώνοντας πως δεν αισθάνεται μεγάλη πίεση.

Ο Έλληνας τεχνικός έθεσε τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν και ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα για την ομάδα του θα είναι η διατήρηση των κεκτημένων και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, ενώ μίλησε και για την αξιοποίηση των νεαρών παικτών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι προπονητής στον Ατρόμητο. Μια ομάδα που ανεβαίνει και αναπτύσσεται κάθε χρόνο. Δεν μου αρέσουν τα λόγια, προτιμώ τη δουλειά. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν οι βάσεις, υπάρχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν συνεχώς και όλοι θα βάλουν το λιθαράκι τους για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει».

Για τη φιλοσοφία του:

«Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές, ειδικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πάντα μου άρεσε το international football. Δηλαδή το πάντρεμα κάποιων πραγμάτων. Υπάρχουν διαφορετικές φιλοσοφίες. Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα».

«Δεν υπάρχει ομάδα χωρίς πίεση. Εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει καθόλου».

«Ψάχνουμε για έναν επιθετικό που να μπορεί να παίζει με την μπάλα και να βελτιώνει τους γύρω του. Θα κινηθούμε για ακόμα έναν μέσο, που είναι ταχυδυναμικός. Σίγουρα θα χρειαστούμε έναν κεντρικό αμυντικό, λόγω της φυγής του Καρασαλίδη και περιμένουμε τι θα γίνει με τον Χατζηισαΐα. Είναι όμως μια πραγματικότητα ότι οι παίκτες του εξωτερικού δεν έχουν προτεραιότητα την Ελλάδα, ωστόσο ο Ατρόμητος έχει πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό. Πολύ καθαρό και τίμιο».

Για τους παίκτες της υποδομής:

«Σαν φιλοσοφία θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα τελευταίων χρόνων. Παράλληλα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Μου αρέσει να δουλεύω με νέους παίκτες, αλλά πρέπει και οι ίδιοι να έχουν τη σωστή νοοτροπία. Πρέπει να είναι πάντα σε εγρήγορση».

Αναλυτικά και όσα δήλωσε ο Ρούτερ:

«Όταν ήρθα να δουλέψω το πρώτο και το τελευταίο μου παιχνίδι ήταν κόντρα στον Ατρόμητο. Συμφωνώ απόλυτα με όσα ακούστηκαν. Οι άνθρωποι όταν με ρωτούν γιατί ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα, τους απαντώ ότι η εμπειρία μου εδώ ήταν πολύ καλή. Θέλουμε να κάνουμε μικρά-μικρά βήματα για να βελτιωθούμε. Για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ