Δέλλας: «Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει πολλά από τον Μιχάι»

Δέλλας: «Ο ΠΑΟΚ έχει να κερδίσει πολλά από τον Μιχάι»

Ο Έλληνας τεχνικός του Παναιτωλικού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο αμυντικό που παίρνει ο Δικέφαλος.

Η μεταγραφή του Ενέα Μιχάι από τον Παναιτωλικό στον ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινωθεί από ώρα σε ώρα. Ο Τραϊανός Δέλλας ο οποίος τον είχε παίκτη σχεδόν δύο χρόνια στην ομάδα του Αγρινίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια στον «ARENA FM 89.4» για τον 20χρονο αμυντικό που παίρνει ο Δικέφαλος.

Αρχικά είπε: «Να του δώσω συγχαρητήρια στο Ενέα Μιχάι για τη μεταγραφή του. Βάση των χαρακτηριστικών και της ηλικίας του, που δεν συνάδει με τον επαγγελματισμό που έχει, είναι τα στοιχεία που με ώθησαν να τον χρησιμοποιώ συνέχεια. Είναι ένα παιδί που δουλεύει πάρα πολύ. Έχει ένα καταπληκτικό χαρακτήρα, ξέρει να ακούει τις οδηγίες, το πιο σημαντικό για μένα ήταν η εργατικότητα που δείχνει. Πάει μια δυο ώρες πριν την έναρξη της προπόνησης στο γήπεδο και φεύγει δυο ώρες μετά. Έχει όλες τις δυνατότητες για να ανέβει πιο ψηλά».

Για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει: «Δεν του λείπει κάτι από θέμα ταχύτητας, δύναμης και αλτικότητας. Αυτό που του λείπει, λόγω ηλικίας, είναι να μπορεί να διαχειρίζεται καταστάσεις και το διάβασμα του παιχνιδιού, που έρχεται με την εμπειρία. Κάτι άλλο δεν του λείπει. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει πολλά από τέτοιους παίκτες. Δουλεύοντας τον και αποκτώντας την εμπειρία μέσα από τα παιχνίδια».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει κεντρικό δίδυμο τον Κρέσπο και τον Βαρέλα: «Θεωρώ 100% ότι έχει να κερδίσει πολλά ο Μιχάι από αυτό. Είναι ένα παιδί που αφομοιώνει γρήγορα εντολές και οδηγίες. Μόνο να κερδίσει έχει δίπλα σε τέτοιους παίκτες. Στον Παναιτωλικό όλοι οι αμυντικοί ήταν νεαροί σε ηλικία και ήταν ο πιο έμπειρος. Σε μια μεγαλύτερη ομάδα μπορεί να έχεις λιγότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά αν είσαι έξυπνος, μπορείς να μάθεις πολλά από τέτοιους παίκτες. Αυτό που έλεγα σε όλα τα παιδιά στον Παναιτωλικό, είναι ότι μέσα από τη προπόνηση και τα παιχνίδια θα πρέπει να βελτιώνουμε τα λάθη μας. Ο Μιχάι έχει όλες τις προοπτικές».

Για τη δική του συνέχεια της καριέρα: «Ότι λέω το εννοώ. Αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει τίποτα. Θεωρώ ανεύθυνο να γράφεται οτιδήποτε χωρίς πληροφόρηση. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα, είμαι σε διακοπές. Είμαι σε αναμονή. Το ίδιο ισχύει και με την εθνική. Η ομάδα έχει προπονητή. Είναι άδικο και άσχημο να αναλώνονται κάποιοι σε ονόματα. Δε μ’ αρέσει να μου το κάνουν και δεν θα το έκανα ποτέ αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ