Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο (pic)

Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Σεμέδο (pic)

Στην οικογένεια του Ολυμπιακού ανήκει και επίσημα ο Ρούμπεν Σεμέδο, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, επισφραγίζοντας μία μεταγραφή που κόστισε 4.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Πορτογάλος παικταράς είναι με κάθε επισημότητα μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού! Μια πολύκροτη και δαπανηρή υπόθεση «έκλεισε» με απόλυτη επιτυχία για τους Πειραιώτες.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν την οικονομική υπέρβαση (το deal κόστισε κοντά στα 5 εκατομμύρια) και συμφώνησαν με την Βιγιαρεάλ για την απόκτηση του παίκτη, με τον προπονητή της ομάδας Πέδρο Μαρτίνς να… τρίβει τα χέρια του, απόλυτα ικανοποιημένος που έχει στο ρόστερ του αυτό το «εργαλείο».

Ένας παίκτης που κόστισε πριν από μερικά χρόνια 14 εκατ. στο Κίτρινο Υποβρύχιο θα αγωνίζεται πλέον με την ερυθρόλευκη ριγωτή.

Όπως είναι γνωστό, ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός κατέφθασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Τρίτης (25/06), αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο, σήμερα Τετάρτη (26/06) πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα ανακοινώθηκε από την Ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Αύριο θα ταξιδέψει στην Πολωνία, όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, καθώς σήμερα δεν πρόλαβε τις πτήσεις, και θα πιάσει αμέσως δουλειά για την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη ένταξή του στο ρόστερ.

Η επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς να αποκτηθεί ο Σεμέδο έγινε πραγματικότητα παρά τις δυσκολίες που συνάντησαν οι άνθρωποι των Πειραιωτών και ο Ολυμπιακός έχει πια στο κέντρο της άμυνας έναν εξαιρετικά ικανό ποδοσφαιριστή, γρήγορο, με καλό κοντρόλ στη μπάλα, δυνατό στον αέρα, με εξαιρετική σωματοδομή (έχει ύψος 1.90).

Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί από to10.gr η περίπτωση του Ρούμπεν Σεμέδο μόνο εύκολη δεν ήταν, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει θετικά το deal αποδεικνύοντας έτι μία φορά την τεράστια διαπραγματευτική του δυνότητα. Ο εκ των πιο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της Πορτογαλίας υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Ερυθρόλευκους, που εκταμίευσαν ένα ποσό της τάξεως των 4.500.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

«Ρούμπεν Σεμέδο καλώς όρισες στον Ολυμπιακό! / Rúben Semedo welcome to Olympiacos FC!», ήταν το σχετικό tweet του Ολυμπιακού

Δείτε το tweet:

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1143897176499732480

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ