Παναθηναϊκός: Περιμένει Ρόμπερτς, δεν έπαιξε ο Τζουμ

Παναθηναϊκός: Περιμένει Ρόμπερτς, δεν έπαιξε ο Τζουμ

Απάντηση από τον 22χρονο εξτρέμ θέλει το συντομότερο ο Παναθηναϊκός, εκτός ενδεκάδας ο διεθνής Καμερουνέζος.

Ο Καλούμ Ρόμπερτς παραμένει στη λίστα του Παναθηναϊκού. Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Νιούκαστλ κι έχει προτεραιότητα να παραμείνει στη Βρετανία. Δεν θα είχε αντίρρηση να αγωνιστεί ακόμα και σε ανταγωνιστικό σύλλογο στη Τσάμπιονσιπ, όπου κι εκεί τα λεφτά που μπορεί να βρει είναι περισσότερα απ’ αυτά που μπορεί να διαθέσει ο Παναθηναϊκός.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού», όμως, έχει ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του Άγγλου ποδοσφαιριστή και θα ήθελε μία απάντησή του το συντομότερο, ώστε στην περίπτωση που είναι αρνητική να προχωρήσει άλλη υπόθεση. Σε δύο εβδομάδες, άλλωστε, ο Παναθηναϊκός θ’ αναχωρήσει για την Ολλανδία και προς το παρόν η ομάδα μετράει μόνο απώλειες, αφού έφυγαν οι Κάτσε, Κουλιμπαλί, ενώ δεν υπολογίζονται Άλτμαν, Μουνιέ, Οικονόμου, Τζανδάρης.

Ένας άλλος στόχος, ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ Αρνό Τζουμ, δεν αγωνίστηκε με την εθνική του ομάδα του το βράδυ του Σαββάτου στο ντέρμπι του ομίλου με τη Γκάνα, του πρώην «πράσινου» Μουμπάρακ Γουακάσο (ήταν βασικός).

Το παιχνίδι έληξε 0-0 και ο Ζέεντορφ δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον 30χρονο Τζουμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Χαρτς και βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού. Αυτό σημαίνει ότι η τιμή του δεν ανεβαίνει, ωστόσο, το Καμερούν έχει φτάσει τους τέσσερις βαθμούς και λογικά θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα, με αποτέλεσμα να καθυστερεί και η απόφασή του για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ