Με Γκαγκάτση πετάει ο ΠΑΟΚ για Ολλανδία

Με Γκαγκάτση πετάει ο ΠΑΟΚ για Ολλανδία

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνοδεύει την αποστολή της ομάδας στο εξωτερικό για την προετοιμασίας.

Με επικεφαλής τον Μάκη Γκαγκάτση (ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ) πετάει στις 10:10 η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στην ομάδα θα ενσωματωθούν και τρεις διεθνείς (Πασχαλάκης, Πέλκας και Λημνιός) που έως τώρα είχαν άδεια, ενώ εκτός έμειναν οι Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Σφιντέρσκι και Ουάρντα.

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Δικέφαλου παραμένει στη Θεσσαλονίκη για την αποκατάσταση του χιαστού του.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Δικεφάλου την Τετάρτη (3/7), αφού εξασφάλισε σχετική άδεια για προσωπικούς λόγους.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει άδεια έως τις 15/7 λόγω των υποχρεώσεών του με την Εθνική Κ21 της Πολωνίας μέχρι πρόσφατα, ενώ ο Αμρ Ουάρντα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Αιγύπτου στο Κόπα Άφρικα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ που θα ταξιδέψουν για το Apeldoorn της Ολλανδίας είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μελίσσας, Παπαδόπουλος, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Ροντρίγκο, Ντούγκλας Αουγκούστο Κάτσε, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Μελιόπουλος, Τσιγγάρας, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Ζαμπά, Λάμπρου, Λημνιός, Στοχ, Μαρκόφσκι, Πέδρο Ενρίκε, Γαϊτανίδης, Άκπομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ