Ολυμπιακός: «Τελειώνει» άμεσα και του Μάρκοβιτς!

Ολυμπιακός: «Τελειώνει» άμεσα και του Μάρκοβιτς!

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της απόκτησης και του νεαρού Σέρβου στόπερ της Παρτιζάν!

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ώρες ο Ολυμπιακός! Ο λόγος για τον νεαρό κεντρικό αμυντικό Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς για τον οποίο εδώ και καιρό οι ερυθρόλευκοι διαπραγματεύονται με την Παρτιζάν.

Το τελευταίο διάστημα, όπως σας είχε αποκαλύψει to10.gr ο Ολυμπιακός με την Σερβική ομάδα είχαν ουσιαστικά συμφωνήσει και απέμεναν οι τελικές διαπραγματεύσεις που όπως φαίνεται είναι πια σε εξέλιξη.

Ο Μάρκοβιτς αποτελεί έναν απο τους καλύτερους νέους στόπερ στην Ευρώπη, κορυφαίος στην ηλικία του στην Σερβία. Ο 19χρονος στόπερ της Παρτιζάν πρόσφατα είχε συμμετάσχει με την πατρίδα του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ21 της Ιταλίας.

Αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να έχουμε τα τελικά για την μεταγραφή του Μάρκοβιτς που θα έρθει για να προσθέσει μια ακόμη εξαιρετική επιλογή για το κέντρο της άμυνας για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος βλέπει την ομάδα του να γεμίζει ποιότητα με συνεχόμενες μεταγραφές και να ενισχύεται με παίκτες κλειδιά σε καίριες θέσεις. Με έμπειρους ποδοσφαιριστές όπως ο Ελ Αραμπί που θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού αλλά και νεαρούς και ταλαντούχους όπως ο Μάρκοβιτς που σύντομα όπως όλα δείχνουν θα είναι ερυθρόλευκος…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ