Αυτός είναι ο Μάρκοβιτς που έρχεται στο λιμάνι (vids)

Αυτός είναι ο Μάρκοβιτς που έρχεται στο λιμάνι (vids)

Ο Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς αναμένεται το απόγευμα στην Αθήνα, όπως επιβεβαιώνει και ο Ολυμπιακός και to10.gr σας τον παρουσιάζει. Ο Σέρβος άσος είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ηλικία του στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να ολοκληρώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το ρόστερ του, με τη διοίκηση των ερυθρόλευκων να κάνει πράξη τις επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Πειραιώτες με περισσότερες από 15 μέρες να απομένουν για το πρώτο επίσημο παιχνίδι απέναντι στην Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League έχουν κρατήσει όλους τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν, ενώ έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Ο Ολυμπιακός έχει πραγματοποιήσει ήδη 10 μεταγραφές το φετινό καλοκαίρι και είναι πολύ κοντά και στην ολοκλήρωση της ενδέκατης.

Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Ζβέτοζαρ Μάρκοβιτς, μιας περίπτωσης που απασχολεί εδώ κι αρκετό καιρό την ομάδα. Ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει με την Παρτιζάν και πλέον απομένουν λεπτομέρειες για να «τελειώσει» η μεταγραφή και ο σπουδαίος 19χρονος να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο νεαρός έχει φύγει από την προετοιμασία της σέρβικης ομάδας και αναμένεται το απόγευμα στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο λιμάνι, με τον Ολυμπιακό να επιβεβαιώνει τη συμφωνία. Ο 19χρονος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τους  ερυθρόλευκους, υπογράφοντας συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

To10.gr σας παρουσιάζει τον Μάρκοβιτς, έναν ποδοσφαιριστή που κάνει θραύση με τη φανέλα της σέρβικης ομάδας, μόλις στα 19 του χρόνια και είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, όπως η Μπενφίκα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 19χρονος στόπερ είναι ένας παίκτης που λογίζεται ως βασικός και αναντικατάστατος στη σέρβικη ομάδα, καθώς έχει αγωνιστεί εδώ και περίπου 1,5 χρόνο σε πάνω από 50 παιχνίδια. Στην Παρτιζάν θεωρούταν ένα μεγάλο prospect και είναι, αφού πολλοί είναι και οι σύλλογοι της Γηραιάς Ηπείρου που έχουν«ψαχτεί» στο παρελθόν για να τον αποκτήσουν.

Ο Μάρκοβιτς είναι μια περίπτωση τύπου Ραντζέλοβιτς. Εξάλλου οι δύο τους είναι και συμπαίκτες στην εθνική Σερβίας U21, αλλά και σε μικρότερες εθνικές ομάδες, ενώ αγωνίστηκαν πριν από περίπου ένα μήνα στην Ιταλία και στο Euro με τα χρώματα των Βαλκάνιων.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν παίκτη με τρομερά περιθώρια βελτίωσης αλλά και εξαιρετικές ικανότητες τόσο στο ψηλό παιχνίδι αλλά και στην ικανότητα με την μπάλα στα πόδια. Έχει ύψος 1.85 και είναι ένας κυριαρχικός στόπερ με ηγετικά χαρακτηριστικά, ενώ οι 50 συμμετοχές του με την Παρτιζάν μιλούν από μόνες τους. Ο Σέρβος ξεκίνησε από την ακαδημία της Radnik Bijeljina (Βοσνία) ενώ πέρασε και από την Κ17 της Τελεόπτικ και τη φετινή σεζόν κατέγραψε 33 συμμετοχές.

Παράλληλα ο Μάρκοβιτς έχει πετύχει και 4 τέρματα σε αυτόν τον 1,5 χρόνο, δείγμα των ικανοτήτων του, ενώ θα αποτελέσει μια ακόμα σπουδαία λύση στα χέρια του Μαρτίνς για τη νέα σεζόν, με τον Πορτογάλο τεχνικό να «τρίβει» τα χέρια του και με το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού.

Δείτε εν δράσει τον Μάρκοβιτς: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ