«Θέλει Γιασίν Μπενζιά ο Ολυμπιακός» (vids)

«Θέλει Γιασίν Μπενζιά ο Ολυμπιακός» (vids)

Σύμφωνα με τους Γάλλους οι Πειραιώτες έχουν ξεκινήσει επαφές για να αποκτήσουν τον μεσοεπιθετικό της Λιλ.

Σε συζητήσεις με την Λιλ για την απόκτηση του Γιασίν Μπενζιά φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά του το France Football.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι Πειραιώτες έχουν προσεγγίσει τον γαλλικό σύλλογο για να καθορίσουν τους όρους μια πιθανής μεταγραφής. Ακόμα, πάντως, δεν έχει διευκρινιστεί ο τρόπος απόκτησής του, με τον δανεισμό με οψιόν αγοράς να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε, ωστόσο, δεν θα παραμείνει στη γειτονική χωρά, ενώ δεν βρίσκεται ούτε στα πλάνα του προπονητή της Λιλ για τη νέα σεζόν. Σύμφωνα, λοιπόν, με το σχετικό ρεπορτάζ των Γάλλων, ο διεθνής Αλγερινός άσος έχει προσελκύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι η μοναδική ομάδα που κινείται για την απόκτησή του.

Πέρυσι με τον τουρκικό σύλλογο ο Μπενζιά πραγματοποίησε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μοίρασε 2 ασίστ. Το συμβόλαιό του με τη Λιλ είναι μέχρι το 2021, ενώ η χρηματιστηριακή του αξία εκτιμάται κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Στη Λιλ μετακόμισε το καλοκαίρι του 2015 από τη Λιόν, ενώ με τον γαλλικό σύλλογο έχει αγωνιστεί συνολικά σε 93 αγώνες, έχοντας 11 γκολ και 10 ασίστ. Με τη φανέλα της Λιόν (2012-2015) έπαιξε σε 54 ματς με απολογισμό 6 γκολ και 3 ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αφρικανός μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως 10άρι όσο και ως δεξί εξτρέμ, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις έχει παίξει και ως κεντρικός επιθετικός.

Δείτε τον εν δράσει:

https://www.youtube.com/watch?v=JqP4x3xkRTM

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ