Τα «ασπρόμαυρα» και στην Αυστραλία

Τα «ασπρόμαυρα» και στην Αυστραλία

Ο ΠΑΟΚ, μετά την Ελλάδα, αλλά και την Ευρώπη, αποφάσισε να φτάσει μέχρι την Αυστραλία καθώς αποδέχθηκε πρόταση συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημιών από την Adelaide Olympic FC.

Μια συνεργασία με πολλά οφέλη για τον ΠΑΟΚ και φυσικά την ομογένεια στην Αυστραλία. Ο Δικέφαλος αποδέχθηκε την πρόσκληση για συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημιών από την Adelaide Olympic FC που ιδρύθηκε από Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προσφέρει την τεχνογνωσία των ανθρώπων της, ενώ θα υπάρξει συμμετοχή και των τμημάτων υποδομής των Αυστραλών στα τουρνουά που διοργανώνουν κάθε χρόνο οι ακαδημίες του Δικεφάλου.

«Με μεγάλη μας χαρά και μετά από συζητήσεις, περιμένουμε τα παιδιά των ακαδημιών σας να συμμετέχουν στα τουρνουά που διοργανώνουν οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ», ανέφερε στο σχετικό του μήνυμα ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Ο πρόεδρος της Adelaide Olympic FC, Σταύρος Παρίσος, σημείωσε: «Αυτή η συνεργασία είναι μια επένδυση για τους νεαρούς μας παίκτες. Θέλουμε να γίνουμε ένας σύλλογος, που θα παρέχει το καλύτερο δυνατό στις ακαδημίες μας.

Ο σύλλογος μας θα στείλει τους προπονητές των ακαδημιών μας στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τις προπονήσεις των ακαδημιών του ΠΑΟΚ και να μάθουν πράγματα, ενώ θα διοργανώσουμε και σεμινάρια στην Αυστραλία για την σωστή επιμόρφωση των παιδιών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ