Ούμπιδες: «Αυτό που έζησα στο Βικελίδης ήταν απερίγραπτο»

Ούμπιδες: «Αυτό που έζησα στο Βικελίδης ήταν απερίγραπτο»

Ο Χαβιέρ Ούμπιδες σε ραδιοφωνική του συνέντευξη δεν έκρυψε την ευγνωμοσύνη του για την υποδοχή που του επεφύλασσαν οι οπαδοί του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Ατρόμητος φιλοξενήθηκε από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης σα αποκαλυπτήρια των κιτρινόμαυρων μπροστά στον κόσμο τους. Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε και ο Χαβιέρ Ούμπιδες ως παίκτης των Περιστεριωτών, με τους οπαδούς του Άρη ωστόσο να μην ξεχνούν το κιτρινόμαυρο παρελθόν του και να τον αποθεώνουν με την είσοδό του στο γήπεδο.

Ο βετεράνος μέσος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107.4, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη σεζόν που πέρασε στον Άρη, μην κρύβοντας την ευχαρίστηση και την ευγνωμοσύνη για τις υπέροχες στιγμές που του χάρισε ο κόσμος των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Ούμπιδες για:

Το ζεστό και αυθόρμητο χειροκρότημα του κόσμου στο πρόσωπό του: «Ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή το χειροκρότημα του κόσμου. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους του Άρη. Παρόλο που ήμουν μόνο έναν χρόνο στην ομάδα έχω καταλάβει την αγάπη του κόσμου. Αυτό που έζησα χθες ήταν απερίγραπτο. Σας ευχαριστώ πολύ. Είχαμε μεγάλα οικονομικά προβλήματα όταν ήμουν στον Άρη, είχα άλλα 2 χρόνια συμβόλαιο, όμως δεν μπορούσα να συνεχίσω, περνούσαμε πολύ δύσκολα. Τώρα ο Άρης πάει καλά και βλέπω ότι ο κόσμος είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Αυτό είναι πολύ ωραίο. Πέρσι έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα και θα παίξει Ευρώπη. Μακάρι να πάει καλά ο Άρης, να περάσουμε όλοι, γιατί είναι σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων: «Εμείς δεν είμαστε καλά παικτικά. Ο Άρης ήταν καλύτερος, είχε κατοχή της μπάλας, προσπαθεί να οργανώσει το παιχνίδι του από πίσω, με καλούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως μπορεί να πάει καλά στην Ευρώπη. Μου αρέσει ο Τόνσο, μου έχει πει πως από πέρσι δουλεύουν πολύ καλά στον Άρη και έχουν στόχο να πάνε καλά στην Ευρώπη. Χθες μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα και να μην απέδωσε στο 100%, έχει όμως τρομερή ποιότητα και μπορεί να προσφέρει. Του έχω εμπιστοσύνη».

Το χθεσινό (18/7) μεταξύ τους παιχνίδι: «Μας έκαναν πολύ καλό πρέσινγκ και η άμυνα τους ήταν πολύ ψηλά. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και ήταν δύσκολο για εμάς. Το καταλάβαμε πως δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ο Ντιγκινι, Ιντέγε ο Μαρτίνες ο Φετφατζίδης, όλοι είναι καλοί παίκτες. Χρειάζονται χρόνο, όπως και εμείς, για να βελτιωθούμε».

Το νέο πρωτάθλημα: «Βλέπω ότι θα γίνει ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα για όλους. Μακάρι να είμαστε εμείς πάνω από τον Άρη, όμως να πάμε και οι 2 στην Ευρώπη. Είμαι 37 χρονών όμως νιώθω τυχερός που μπορώ ακόμη να παίξω. Όσο νιώθω αυτή την φλόγα και θέλω να κερδίζω θα προσπαθώ στο ποδόσφαιρο. Θέλω να αφήσω εγώ το ποδόσφαιρο, όχι το ποδόσφαιρο εμένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ