Η μεγάλη απόφαση του Ρόντγουελ: Το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και οι ιταλικές «σειρήνες»

Η μεγάλη απόφαση του Ρόντγουελ: Το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού και οι ιταλικές «σειρήνες»

Ο 28χρονος μέσος ψάχνει εναγωνίως τρόπο για να σώσει την καριέρα του και να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο – Ο ενθουσιασμός για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, οι συζητήσεις με Δώνη – Νταμπίζα, το παράδειγμα του Μακέντα και το ενδιαφέρον από δύο ιταλικές ομάδες.

Το 2012 η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε από τα ταμεία της 15 εκατ. ευρώ και τα έδωσε στην Εβερτον για να αποκτήσει τον Τζακ Ρόντγουελ, ο οποίος τότε θεωρούνταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βρετανικού ποδοσφαίρου. Οι Αγγλοι δημοσιογράφοι τον χαρακτήριζαν ως τον επόμενο Στίβεν Τζέραρντ, με τους «πολίτες» να βλέπουν στο πρόσωπό του τον νέο ηγέτη τους.

Τα πράγματα, ωστόσο, δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμεναν οι συμπατριώτες του, αλλά και ο ίδιος, με την καριέρα του να καταγράφει φθίνουσα πορεία. Το 2014 πήρε μεταγραφή από την Μάντσεστερ Σίτι στην Σάντερλαντ και 2018 έμεινε ελεύθερος από τις «μαυρόγατες». Την περσινή σεζόν έπαιξε στην Τσάμπιονσιπ με την Μπλάκμπερν, έχοντας 22 συμμετοχές και 1 γκολ.

Οι εμφανίσεις του, ωστόσο, κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα, με αποτέλεσμα να μείνει ξανά ελεύθερος. Πλέον, στα 28 του και έχοντας αφήσει στο… μακρινό παρελθόν τον τίτλο του wonderkid, ψάχνει να κάνει ένα δυναμικό come back, με το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού να φαντάζει στα μάτια του ως το ιδανικό σενάριο.

Όπως αποκάλυψε to10.gr, ο Βρετανός μέσος ήρθε στην Ελλάδα πριν από λίγες ημέρες και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη, για το ενδεχόμενο να φορέσει τα χρώματα του Παναθηναϊκού. Όπως διαβάσατε χαρακτηριστικά στο χθεσινό ρεπορτάζ του «10», ο Τζακ Ρόντγουελ ενθουσιάστηκε από το πρότζεκτ που του παρουσίασαν ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και εμφανίζεται διατεθειμένος να ρίξει νερό στο κρασί του, όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, προκειμένου να τα βρει με τους Πράσινους. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Στη Μεγάλη Βρετανία τα ρεπορτάζ τις τελευταίες ώρες τονίζουν ότι για τον 28χρονο μέσο ενδιαφέρον έχουν δείξει επίσης οι ιταλικές Σασσούολο και Τορίνο.

Ο ίδιος, ωστόσο, θεωρεί ότι στο Τριφύλλι μπορεί να βρει τον παλιό καλό του εαυτό και να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε την περσινή σεζόν ο Φεντερίκο Μακέντα, ανεβάζοντας ξανά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. «Ο Τζακ Ρόντγουελ έχει χρόνο για να επανέλθει στο υψηλό επίπεδο, καθώς είναι μόνο 28 ετών, ωστόσο, η επόμενη κίνησή του θα είναι πολύ σημαντική για την καριέρα του», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Αγγλοι.

Ο Ροντγουέλ βλέπει τον Παναθηναϊκό ως τη μεγάλη του ευκαιρία για να επιστρέψει στο υψηλό επίπεδο και γι’ αυτό έχει βάλει σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό κομμάτι. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι του Τριφυλλιού κρατούν χαμηλά την μπάλα, θέλοντας να υποβαθμίσουν το θέμα, μέχρι να υπάρξει κάτι οριστικό. Όπως και στην περίπτωση του Γιοάν Μολό, ωστόσο, το ρεπορτάζ του «10» δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Τζακ Ρόντγουέλ βρίσκονται στην τελική ευθεία και οι δύο πλευρές είναι στη διαδικασία της διευθέτησης των τελευταίων λεπτομερειών, προκειμένου ο 28χρονος να υπογράψει στο Τριφύλλι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ