Παναθηναϊκός: Προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ρόντγουελ

Παναθηναϊκός: Προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Ρόντγουελ

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει το μεγάλο κόλπο με την απόκτηση του Τζακ Ρόντγουελ και του προτείνει τριετές συμβόλαιο. Τι σκέφτεται ο Άγγλος μέσος...

Μια από τις μεταγραφές του καλοκαιριού επιχειρεί να κάνει ο Παναθηναϊκός με μια περίπτωση αλά Μακέντα, όπως είναι αυτή του Τζακ Ρόντγουελ που αποκάλυψε την Κυριακή το «10». Ο Άγγλος μέσος που κάποτε λογιζόταν ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου και ανάγκασε την Μάντσεστερ Σίτι να ξοδέψει 15 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει, ψάχνει μια ευκαιρία να φτιάξει ξανά την καριέρα του και το «τριφύλλι» εμφανίζεται ως τέτοια.

Το πρόκτζεκτ που του έχει παρουσιάσει ο Νίκος Νταμπίζας αρέσει στον ποδοσφαιριστή ενώ και το τριετές συμβόλαιο που φέρεται να του έχει προσφέρει ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» δεν τον αφήνει αδιάφορο ωστόσο δεν έχει κρύψει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως προτεραιότητά του αποτελεί η επιστροφή στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια το να συμβεί αυτό σε ομάδα Premier League μοιάζει μάλλον απίθανο όχι μόνο λόγω της πτωτικής πορείας που έχει ο παίκτης τα τελευταία χρόνια αλλά και λόγω του ότι την Πέμπτη ολοκληρώνονται οι μεταγραφές αφού την επόμενη μέρα ξεκινάει το πρωτάθλημα. Ωστόσο θα μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος σε ομάδα της Championship αν και ως τώρα δεν έχει υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια ομάδα.

Όπως και να έχει, το θέμα Ρόντγουελ είναι πάντα ανοικτό στον Παναθηναϊκό έστω κι εν επιχειρείται να υποβαθμιστεί και κανένα ενδεχόμενο δεν μπορεί να αποκλειστεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ