Καρντόσο σε παίκτες: «Μη χάσετε την πίστη σας στη δουλειά που κάνουμε»

Καρντόσο σε παίκτες: «Μη χάσετε την πίστη σας στη δουλειά που κάνουμε»

Ο Μιγκέλ Καρντόσο μίλησε στους παίκτες της ΑΕΚ στη χθεσινή προπόνηση, καθώς είδε έντονη απογοήτευση και θέλησε να τους πείσει να μείνουν πιστοί στο πλάνο του.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από την Τραμπζονσπόρ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, αφού όπως όλα δείχνουν ο ένας από τους βασικούς στόχους, που είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League χάνεται.

Πλέον άπαντες στην Ένωση έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο είδε στη χθεσινή προπόνηση έντονη απογοήτευση στους ποδοσφαιριστές του και προσπάθησε να τους «ανεβάσει». Ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε να μην το βάλουν κάτω και κυρίως προσπαθεί να πείσει τους παίκτες της ΑΕΚ να μείνουν πιστοί στο πλάνο του.

«Θέλω να μη χάσετε την πίστη σας στη δουλειά που κάνουμε εδώ όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να έχετε εμπιστοσύνη. Δεν κάναμε αυτό που έπρεπε την Πέμπτη, χρειάζεται να διορθώσουμε λάθη και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα, αλλά μπορούμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Πρέπει να το πιστέψετε και να συγκεντρωθούμε πάνω σε αυτό», ανέφερε στους παίκτες του ο Καρντόσο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ