Άρης – ΟΦΗ 1-1

Άρης – ΟΦΗ 1-1

Ο Άρης ξεκίνησε με το αριστερό (1-1) στο πρωτάθλημα απέναντι στον πολύ καλό ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, χάνοντας πέναλτι και έχοντας δυο δοκάρια.

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Άρης. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έμεινε στο 1-1 απέναντι στον πολύ καλό ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, χάνοντας πέναλτι, και έχοντας δυο δοκάρια. Στο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Άρη υποτιμήσαν τους φιλοξενούμενους και αιφνιδιάστηκαν απο το καλό τους ξεκίνημα. Ακόμα και έτσι, όμως, ο Άρης θα μπορούσε να φτάσει στη νίκη, αν οι Μαρτίνες και Ιντέγε δεν εχαναν τα άχαστα και αν ο Ντιγκινί δεν πετούσε στα σκουπίδια την ευκαιρία στο 56ο λεπτό να σκοράρει, με ενα πολύ άσχημα εκτελεσμένο πέναλτι.

Εκπλήξεις από Παντελίδη

Δυο εκπλήξεις επιφύλαξε στην ενδεκάδα ο Σάββας Παντελίδης. Ο Έλληνας τεχνικός προτίμησε τον Έμαν κάτω από την εστία του Άρη, αφήνοντας στον πάγκο τον Κουέστα, ενώ ο Μαρτίνες ξεκίνησε αντί του Λάρσον. Αντίθετα, ο ΟΦΗ παρατάχθηκε στο Κλεάνθης Βικελίδης με την ίδια ενδεκάδα που είχε επιλέξει ο Γιώργος Σίμος και στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ομάδας του με τον Εργοτέλη, σε σύστημα 4-2-3-1 και τον Μάνο στη κορυφή της επίθεσης.

Πρώτη ευκαιρία με Νέιρα

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ώθηση απο τις εξέδρες του Κλεάνθης Βικελίδης. Ο ΟΦΗ έδειξε όμως οτι είχε την ικανότητα να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και ήταν αυτός που έχασε τη πρώτη καλή εύκαιρα του αγώνα. Ο Σεμέδο έκανε μια εκπληκτική ατομική ενέργεια και γύρισε τη μπάλα στον Νέιρα που αστόχησε απο πλεονεκτική θέση.

Ο Άρης δοκάρι, ο ΟΦΗ γκολ

Ο Άρης προσπάθησε να απαντήσει και έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Φετφατζίδης έκανε εκπληκτική προσπάθεια, μπήκε απο δεξιά στη μεγάλη περιοχή και γύρισε τη μπάλα στον Μαρτίνες που σούταρε στη κίνηση απο το ύψος της μικρής περιοχής, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σωτηρίου. Ο ΟΦΗ, όμως ήταν αυτός που χαμογέλασε πρώτος στο Κλεάνθης Βικελίδης, χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ του Μεγιάδο.Ο Κοροβέσης έκανε τη σέντρα και ο Αργεντινός με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Έμαν.

Τον έσωσε ο Σωτηρίου

Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και να φτάσει στην ισοφάριση, ενώ ο ΟΦΗ συνεχίσε να είναι πολύ απειλητικός κυρίως από την αριστερή πλευρά, με τον Σεμέδο και τις προωθήσεις του Κοροβέση. Στο 43ο λεπτό, πάντως οι γηπεδούχοι έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Ντιγκινί να σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή, όμως ο Σωτηρίου απέκρουσε εντυπωσιακά.

Απίστευτα πράγματα

Ο Άρης ξεκίνησε δυνατά το δεύτερο ημίχρονο ,προσπαθώντας να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ. Ολα όμως ήταν εναντίον του, καθώς παίκτες – κλειδιά έχασαν αυτά που δεν χάνονται. Αρχικά στο 48ο λεπτό ο Ιντέγε με προβολή σε άδεια εστία έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Νιγηριανός κέρδισε πέναλτι στο 56ο λεπτό, όμως ο Ντιγκινί πετάξε στα σκουπίδια την ευκαιρία για ισοφάριση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ με τραγική εκτέλεση. Στο 63ο λεπτό ο Ιντέγε έχασε νεα απίστευτη ευκαιρία να σκοράρει, όταν τετ α τετ με τον Σωτηρίου, δεν κατάφερε να κερδίσει τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ισοφάρισε ο Σάσα

Ο Άρης είχε τη υπέροχη στο παιχνίδι και ο ΟΦΗ γύρισε πίσω για να διατηρήσει το υπέρ του αποτέλεσμα. Στο 68ο λεπτό η ομάδα του Σάββα Παντελίδη κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση, την όποια άξιζε με βάση την εικόνα του αγώνα. Ο Φετφατζίδης με μια πολύ όμορφη ενέργεια απέφυγε τρεις αντιπάλους, πέρασε την μπάλα στον Σάσα που με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Ο Άρης προσπάθησε στα εναπομείναντα λεπτά να φτάσει σε δεύτερο γκολ, δεν τα κατάφερε όμως, παρά τις σημαντικές ευκαιρίες που είχε.

Άρης (Σάββας Παντελίδης): Έμαν, Σούντγκρεν, Ρόουζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Σάσα, Ματίγια, Μαρτίνες (63’ Λάρσον), Φετφατζίδης (81’ Τόνσο), Ντιγκινί (87’ Γιουνές), Ιντέγε.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Σεμέντο (70’ Σασί), Μεγιάδο, Ναμπί (81’ Σακόρ), Μάνος, Τσιλιανίδης, Νέιρα (89’ Μπράουν), Νάστος, Μαρινάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ