Γιαννούλης: «Ενωμένοι στεκόμαστε, χωρισμένοι πέφτουμε» (pic)

Γιαννούλης: «Ενωμένοι στεκόμαστε, χωρισμένοι πέφτουμε» (pic)

Το ενωτικό μήνυμα του Γιαννούλη – Συσπείρωση στο στρατόπεδο του Δικεφάλου ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν.

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Δημήτρης Γιαννούλης. Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε ότι στο στρατόπεδο του Δικεφάλου θα πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι, ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Ο μπακ των πρωταθλητών Ελλάδας ανέβασε στα social media φωτογραφίες από το χθεσινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και τις συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα: «Ενωμένοι στεκόμαστε, χωρισμένοι πέφτουμε».

Νωρίτερα, ανάλογο ποστ που είχε κάνει ο Αμπέλ Φερέιρα. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε γράψει στα social media: «Μόλις τελειώσαμε μια πολύ έντονη φάση της σεζόν. Τώρα είναι η ώρα να αναλύσουμε, να συζητήσουμε, να διορθώσουμε, να προπονηθούμε για να βελτιωθούμε. Αυτή είναι η φιλοδοξία μου, αυτή είναι η φιλοδοξία του ΠΑΟΚ. Ας συνεχίσουμε με αυτό που είναι η βασική δύναμή μας, η ενότητα, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Από τον αγωνιστικό χώρο στις κερκίδες. Πάντα μαζί».

Δείτε την ανάρτηση του Γιαννούλη:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

United we stand, divided we fall.⚫️⚪️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Giannoulis (@giannoulis23) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ