Λαμία: Στην τελική ευθεία οι επαφές με Κλέιτον

Λαμία: Στην τελική ευθεία οι επαφές με Κλέιτον

Ο Σωτήρης Αντωνίου επιθυμεί την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και η Λαμία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 36χρονο Βραζιλιάνο.

Την περίπτωση του Σίλβα Κλέιτον, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή εξετάζει η Λαμία, όπως σας αποκάλυψε ο agent leaks, με τις δύο πλευρές μάλιστα να βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Ο Σωτήρης Αντωνίου επιθυμεί την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα καλύψει το κενό που υπάρχει πίσω από τον σέντερ φορ, με τους ανθρώπους της Λαμίας να καταλήγουν στον 36χρονο Βραζιλιάνο, μετά το «ναυάγιο» με τον Ολλανδό Ντέσλεϊ Ούμπινκ.

Ο Κλέιτον πέρσι αγωνίστηκε στην Football League με τον Ηρακλή, έχοντας 6 γκολ και 4 ασίστ σε 27 παιχνίδια. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τον γνωρίζουν πολύ καλά οι άνθρωποι της Λαμίας.

Ο έμπειρος άσος ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά το 2002 για τον Μεσσηνιακό, ενώ στη συνέχεια έπαιξε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς (2004-2006), Λάρισα (2006-2008), Παναθηναϊκό (2008-10) και Ξάνθη (2014/15). Συνολικά στην καριέρα του έχει 102 γκολ και 73 ασίστ σε 463 συμμετοχές.

Όπως προαναφέραμε, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι επαφές, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ