Ολυμπιακός: Αποστολή με Λοβέρα και Μπενζιά ενόψει Βόλου!

Ολυμπιακός: Αποστολή με Λοβέρα και Μπενζιά ενόψει Βόλου!

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Βόλο και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή, βάζοντας στην 22άδα και τους Λοβέρα, Μπενζιά, αλλά όχι τον Μπρούνο Γκασπάρ.

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για την 3η νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Πέδρο Μαρτίνς ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας του για την αναμέτρηση με τον Βόλο, με τους ποδοσφαιριστές του να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επιλέγοντας να δώσει με το… καλημέρα την ευκαιρία στους Μάξι Λοβέρα και Γιασίν Μπενζιά, να μπουν στο κλίμα της ομάδας. Καθώς του επέλεξε για την αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας.

Επίσης, κανονικά στην αποστολή των Πειραιωτών συμπεριλήφθηκε και ο Μιγγκέλ Ανχελ Γκερέρο, που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, εκτός έμεινε ο Μπρούνο Γκασπάρ.

Aναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Σισέ, Μεριά, Παπαδόπουλος, Καμαρά, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μπενζιά, Μπρούνο, Σουντανί, Ποντένσε, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Γκερέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ