Ντιγκινί: «Είμαστε απογοητευμένοι, δώσαμε δικαιώματα»

Ντιγκινί: «Είμαστε απογοητευμένοι, δώσαμε δικαιώματα»

Ο Νικολά Ντιγκινί εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα του Άρη από την ΑΕΛ, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της..

Ο Άρης παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε 2-0, ηττήθηκε 2-3 από την ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», χάνοντας και άλλο έδαφος στη βαθμολογία της Super League 1.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Νικολά Ντιγκινί μίλησε για την ήττα των «κιτρίνων», τονίζοντας ότι άξιζαν τους τρεις βαθμούς, αλλά επαναπαύτηκαν μετά το προβάδισμα με 2-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εμείς κάναμε πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, προηγηθήκαμε με 2-0 και αντί να ελέγξουμε το παιχνίδι, κάναμε λάθη τα οποία έδωσαν την ευκαιρία στη Λάρισα να επιστρέψει.

Μετά το παιχνίδι έγινε ακόμη δυσκολότερο για μας. Δεν ξέρω τι έγινε, σα να νομίσαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι».

Ερωτηθείς για το δεύτερο ημίχρονο, απάντησε: «Θα έπρεπε να είχαμε σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Η Λάρισα είχε τύχη, σκόραρε κόντρα στη ροή του αγώνα».

Σχετικά με την τελευταία φάση και την απόφαση του Σκουλά να μην καταλογίσει το πέναλτι, απάντησε: «Δεν ξέρω τι έγινε. Σίγουρα ο παίκτης της Λάρισας απέκρουσε με τα χέρια. Ο διαιτητής είδε ότι έγινε ένα φάουλ τουλάχιστον δέκα δευτερόλεπτα πριν.

Είμαστε απογοητευμένοι γιατί θέλαμε και αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Για να τους πάρεις όμως θα πρέπει να αποφύγεις λάθη σαν αυτά που κάναμε εμείς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ