Ξεκίνησαν οι εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες αλλαγής χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ

Οι εργασίες βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, εγχείρημα που έχουν αναλάβει από κοινού Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, ξεκίνησαν την Τρίτη (1/10).

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ένωσαν πρόσφατα τις δυνάμεις τους προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα βελτίωσης του χλοοτάπητα στο Ολυμπιακό στάδιο.

Ο αγωνιστικός χώρος είχε κριθεί εδώ και αρκετό διάστημα ακατάλληλος από τις δυο ομάδες, καθώς δημιουργούσε συνεχώς προβλήματα στους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και οι «πράσινοι» συμφώνησαν να αναλάβουν από κοινού τη χρηματοδότηση για τις εργασίες αλλαγής του χλοοτάπητα, σε μια ένδειξη πως η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.

Όπως έγινε γνωστό, τα έργα ξεκίνησαν την Τρίτη (1/10), με το ΟΑΚΑ να παραμένει κλειστό για το υπόλοιπο της ημέρας.

Στόχος των ιθυνόντων είναι ο αγωνιστικός χώρος να βρεθεί σε άριστη κατάσταση πριν από το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με τη Βοσνία (15/10), πράγμα που σημαίνει πως υπάρχει ένα χρονικό πλαίσιο περίπου δυο εβδομάδων.

Στο μεταξύ διάστημα, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Ξάνθη στη Ριζούπολη για την 6η αγωνιστική της Superleague, ενώ στο ίδιο γήπεδο αναμένεται να διεξαχθεί και η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Βόλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ