Παναθηναϊκός: Ο Χατζηγιοβάνης μπαίνει στα πλάνα του Δώνη

Παναθηναϊκός: Ο Χατζηγιοβάνης μπαίνει στα πλάνα του Δώνη

Μπορεί ο Τάσος Χατζηγιοβάνης να μην ανανεώνει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό, όμως ο 22χρονος εξτρέμ προσπαθεί πολύ στις προπονήσεις και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα.

Αυτή τη στιγμή ο Τάσος Χατζηγιοβάνης μοιάζει με «ξένο σώμα» για τον Παναθηναϊκό. Η εντύπωση που επικρατεί στον κόσμο είναι ότι ο 22χρονος εξτρέμ μετράει αντίστροφα για την αποχώρηση του και δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη. Όμως, αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο Δώνης, συνηθίζοντας να μην κρύβεται, τόνισε στις δηλώσεις του ότι ο Χατζηγιοβάνης σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το «Γεώργιος Καλαφάτης», καθώς και ότι έχει αργήσει να πάρει τις αποφάσεις του. Ωστόσο, αυτό δεν συνεπάγεται ότι ο Δώνης δεν υπολογίζει τον Χατζηγιοβάνη. Το αντίθετο, ο Δώνης συμπεριφέρεται στον Χατζηγιοβάνη όπως σε όλους τους παίκτες και εφόσον μείνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια του στην προπόνηση, τότε θα τον χρησιμοποιήσει.

Ανεξαρτήτως της διαπραγμάτευσης για το συμβόλαιο του, ο Χατζηγιοβάνης έχει ανεβάσει ξανά τους ρυθμούς του στην καθημερινή δουλειά. Ο Δώνης παρατηρεί την σοβαρότητα που διακρίνει τον 22χρονο εξτρέμ και αντίστοιχα, δείχνει στον ποδοσφαιριστή ότι τον έχει στον σχεδιασμό του. Δεν είναι τυχαία η δοκιμή του Χατζηγιοβάνη με τους βασικούς στο δίτερμα της Πέμπτης, αλλά απόρροια της εικόνα του το τελευταίο δεκαήμερο.

Με τον επικείμενο αποκλεισμό του Μολό από την 18άδα και τον τραυματισμό του Ούφε Μπεκ, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης προβάλλει ως το φαβορί για την ενδεκάδα. Ο Δώνης εκτιμά την προσπάθεια του και σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον εμπιστευτεί στην ενδεκάδα, για πρώτη φορά μετά το ματς με τον ΟΦΗ.

Όσον αφορά το συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη, αυτό το ζήτημα δεν αφορά τον Δώνη, αλλά τον ποδοσφαιριστή και τον Νίκο Νταμπίζα. Αυτή την εποχή οι συζητήσεις έχουν «παγώσει», αλλά κανένας δεν μπορεί να προδικάσει τις εξελίξεις μέχρι το τέλος της σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ