Άρης: Το πλάνο ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Το πλάνο ενόψει Ολυμπιακού

Με τους πλάγιους μπακ δούλεψε αρκετά ο Τόλης Τερζής, που σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με μοναδική αλλαγή, σε σχέση με το ματς με την ΑΕΛ, τον Σάσα.

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (06/10, 19:30) για την έκτη αγωνιστική της Superleague στο «Κλ. Βικελίδης». Οι κίτρινοι θα επιδιώξουν το θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να ανέβουν στη βαθμολογία. Ωστόσο για να γίνει αυτό θα πρέπει να μην επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν στο ματς με την ΑΕΛ και έφεραν την ήττα για τους Θεσσαλονικείς.

Ο τεχνικός του Άρη, Τόλης Τερζής, δούλεψε αρκετά με τους πλάγιους μπακ όλη την εβδομάδα, καθώς ήταν ένα από τα προβλήματα που είδε στο ματς με την ΑΕΛ. Ο προπονητής του Άρη εξήγησε τι θέλει από τους μπακ του τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά, ενώ στάθηκε και στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο.

Η ενδεκάδα του Άρη αναμένεται να είναι σχεδόν η ίδια με την οποία παρατάχθηκε στο ματς με τη Λάρισα. Μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ματς με τη θεσσαλική ομάδα αναμένεται να αποτελέσει ο Σάσα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει, που θα πάρει τη θέση του Ιντέγε, με τον Μπρούνο Γκάμα να προωθείται στα άκρα της επίθεσης.

Έτσι, λοιπόν, ο Έμαν θα είναι τερματοφύλακας. Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ρόουζ και Κόρχουτ θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας από δεξιά προς τα αριστερά. Στα χαφ τις τρεις θέσεις φέρεται να κερδίζουν οι Σάσα, Ματίγια και Αμπού Μπα, ενώ στην επίθεση Γκάμα, Φετφατζίδης και Ντιγκινί αναμένεται να είναι η επιθετική τριπλέτα.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ