Δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Δύσκολες εκτός έδρας δοκιμασίες για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Το Άρης - Ολυμπιακός και το Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα της Superleague. ΟΦΗ - Πανιώνιος και Βόλος -Ατρόμητος τα άλλα ματς.

Το κυρίως πιάτο της 6ης αγωνιστικής της Superleague διεξάγεται σήμερα με τα φώτα στραμμένα σε Τρίπολη και Θεσσαλονίκη.

Στην Θεσσαλονίκη στις 19:30 ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι κίτρινοι ψάχνουν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα και προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα με ανατροπή, οπότε θα ήθελαν να ανακάμψουν. Ο Τόλης Τερζής, πλην του Κουέστα, δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Ολυμπιακός, από την άλλη, είχε μεσοβδόμαδα το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Θέλει να επιστρέψει μετά το πέρας της αγωνιστικής στην πρώτη θέση (σ.σ. βρίσκεται η Ξάνθη από χθες). Μοναδικός απών από το ματς με τους Θεσσαλονικείς θα είναι ο Μαντί Καμαρά.

Στην Τρίπολη στις 17:15 ο τοπικός Αστέρας θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες θέλουν να χτίσουν ένα σερί νικών, ξεκινώντας από την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά». Για τον Αστέρα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ματίας Ιγκλέσιας.

Στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα και μετά ανάλογα και με το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού να δουν που βρίσκονται στο βαθμολογικό πίνακα. Στοχ και Πέλκας βρίσκονται στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα, καθώς ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν. Ο Βιεϊρίνια κρίθηκε ανέτοιμος από τον προπόνητή του και έτσι παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια ώρα με το παιχνίδι στην Τρίπολη, ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι Κρητικοί θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν ψηλά στη βαθμολογία, όμως θα πρέπει να ανταπεξέλθουν και στην απουσία του Μεγιάδο. Ο Πανιώνιος από την άλλη θέλει να σβήσει την τιμωρία του (σ.σ. ξεκίνησε με -6) και να ξεκινήσει να μαζεύει βαθμούς. Εκτός αποστολής για τους κυανέρυθρους είναι οι Ντομίνγκες, Εμμανουηλίδης, Άρτσε και Μανιάτης.

Το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση Βόλος – Ατρόμητος στις 15:00. Οι Βολιώτες θέλουν να συνεχίσουν την καλή πορεία τους στο πρωτάθλημα και θα παραταχθούν χωρίς απουσίες. Από την άλλη ο Ατρόμητος θέλει να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναιτωλικού την προηγούμενη βδομάδα. Θα έχει όμως αρκετές απουσίες αφού θα παραταχθεί χωρίς τους Βέλλιο, Μάντσον, Ταχίλα και Μέγιερι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ