Άρης : Στα αποδυτήρια ο Καρυπίδης

Άρης : Στα αποδυτήρια ο Καρυπίδης

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιακό κατέβηκε στα αποδυτήρια των κίτρινων και μίλησε για μερικά λεπτά στους παίκτες.

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 2-1 στο Κλεάνθης Βικελίδης για την 6η αγωνιστική, γνωρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα και μάλιστα με ανατροπή (είχε κερδίσει την περασμένη αγωνιστική η ΑΕΛ με 3-2).

Οι κίτρινοι παρότι προηγήθηκαν νωρίς με τον Ντιγκινί δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το προβάδισμα και τελικά ηττήθηκαν μένοντας μόλις στους 5 βαθμούς μετά το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών.

Ο προβληματισμός στο στρατόπεδο των κίτρινων για την ήττα με τον Ολυμπιακό και κυρίως για τον τρόπο που ήρθε έχει φέρει απογοήτευση τόσο στην ομάδα αλλά και στον κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό ο Θόδωρος Καρυπίδης βρέθηκε στα αποδυτήρια του Κλεάνθης Βικελίδης και μίλησε για μερικά λεπτά στην ομάδα για το αποψινό αποτέλεσμα.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη τόνισε στους παίκτες ότι πρέπει να μείνουν ενωμένοι και πως όλοι μαζί μπορούν να αλλάξουν την εις βάρος τους κατάσταση και να αντιστρέψουν το κλίμα μετά τις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ