Μήνυση Καρυπίδη σε ιστοσελίδα για συκοφαντικό δημοσίευμα

Μήνυση Καρυπίδη σε ιστοσελίδα για συκοφαντικό δημοσίευμα

Ο Θόδωρος Καρυπίδης προτίθεται να καταθέσει μήνυση κατά αθλητικής ιστοσελίδας για δημοσίευμα που τον.. έβαλε στην πτήση του Ολυμπιακού

Κάτι σαν τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Και πλέον ο Θοδωρής Καρυπίδης σε… νόμιμη άμυνα. Με κάθε νόμιμο τρόπο. Ο πρόεδρος του Άρη, είναι αποφασισμένος να καταθέσει μήνυση σε βάρος της ιστοσελίδας SDNA και ο λόγος είναι ο κρίκος που έσπασε την αλυσίδα. Ένα ακόμη «ρεπορτάζ» για εκείνον το τελευταίο 48ώρο για εκείνον. Μια «είδηση» από εκείνες που προφανώς δημιουργούν εντυπώσεις. Και που δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα. Ότι δήθεν ο Καρυπίδης επέστρεψε μετά το Άρης-Ολυμπιακός στην Αθήνα με το αεροπλάνο της αποστολής των Ερυθρόλευκων.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, θεωρεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα ως ένα ακόμη εκ… του πονηρού που σκοπό έχει την «στοχοποίηση» του. Για αυτό λοιπόν δεν σκοπεύει να το αφήσει να περάσει έτσι. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες θα καταθέσει άμεσα μήνυση τόσο σε βάρος της ιστοσελίδας, όσο και κατά του διευθυντή της Βασίλη Παπαθεοδώρου. Για το  «ψευδές και συκοφαντικό δημοσίευμα»  όπως χαρακτηρίζεται από την ΠΑΕ Άρης.

Για την ιστορία; Ο Θόδωρος Καρυπίδης όντως το βράδυ της Κυριακής μετά το ματς στο «Βικελίδης» ταξίδεψε για την Αθήνα, ελέω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το έκανε όμως με πτήση της  Aegean. Η αποστολή του Ολυμπιακού που προφανώς έφυγε και εκείνη από το ίδιο αεροδρόμιο και με τον ίδιο προορισμό; Το έκανε με πτήση τσάρτερ της Ολυμπιακής.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ