Παναθηναϊκός: Νταμπίζας-Χατζηγιοβάνης «έσπασαν» τον πάγο

Παναθηναϊκός: Νταμπίζας-Χατζηγιοβάνης «έσπασαν» τον πάγο

Ο Νίκος Νταμπίζας και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήξεραν από την αρχή ότι δεν θα ξεπεράσουν τις διαφορές τους με τη συνάντηση της Πέμπτης, αλλά το σημαντικό είναι ότι το... παιχνίδι άρχισε ξανά.

Εκ πρώτης όψεως, το τετ-α-τετ του Νίκου Νταμπίζα με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη την Πέμπτης (10/10) στο «Γεώργιος Καλαφάτης» δεν μετέβαλλε τα ισχύοντα δεδομένα. Η προσφορά του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού δεν αυξήθηκε και ο 22χρονος εξτρέμ δεν είπε ότι την αποδέχεται, ούτε αντιπρότεινε άλλους όρους.

Ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν περίμενε ότι θα άλλαζε κάτι με τη μία. Το ζητούμενο ήταν άλλο: σε πρώτη φάση να αποκατασταθεί ο δίαυλος επικοινωνίας. Μετά τον αποτυχημένο πρώτο κύκλο συζητήσεων, ο Νταμπίζας έλεγε για την υπόθεση ότι «δεν αντιλαμβάνομαι ότι ο Χατζηγιοβάνης είναι έτοιμος για να το ξαναδούμε», εξηγώντας γιατί δεν είχε κλείσει δεύτερο ραντεβού.

Συνεπώς, ο Νταμπίζας αποφάσισε να μιλήσει και πάλι με τον Χατζηγιοβάνη, γιατί εισέπραξε από την πλευρά του ποδοσφαιριστή μία διαλλακτικότητα. Την οποία επιβεβαίωσε ο 22χρονος εξτρέμ στη συνάντηση της Πέμπτης, λέγοντας στον Νταμπίζα ότι «επιθυμώ να μείνω στον Παναθηναϊκό και έχω ζητήσει από τον ατζέντη μου να κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση».

Εξυπακούεται πως χρειάζεται μεγάλη προεργασία για να καλυφθεί η διαφορά σε μία σειρά θεμάτων. Από τις ετήσιες αποδοχές του παίκτη, τη ρήτρα και τις παροχές του συμβολαίου. Όμως, για να ξεπεραστεί μία διαφωνία, πρέπει να υπάρχει επικοινωνία. Όταν δύο πλευρές δεν μιλούν, νομοτελειακά δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα. Αντίθετα, όταν συζητούν, έχουν πιθανότητες να καταλήξουν σε έναν συμβιβασμό.

Ο σκοπός του τετ-α-τετ της Πέμπτης επιτεύχθηκε στο 100%. Ο… πάγος έσπασε και ο δίαυλος επικοινωνίας αποκαταστάθηκε. Ο Χατζηγιοβάνης έχει δεύτερες σκέψεις για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό, ο Νταμπίζας ίσως να προσφέρει κάτι παραπάνω αλλά δεν θα το «ρίξει» προκαταβολικά στη διαπραγμάτευση. Όπως και να έχει, το παιχνίδι άρχισε ξανά…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ