Ο Πασχαλάκης έχει ξεχάσει το «μηδέν»

Ο Πασχαλάκης έχει ξεχάσει το «μηδέν»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει δεχτεί γκολ σε κάθε επίσημο παιχνίδι που έχει αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, ενώ το παθητικό του αποδεικνύει το ντεφορμάρισμα του.

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ήταν ένας από τους βασικούς «πυλώνες» στην επίτευξη του νταμπλ από τον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-2019. Ο διεθνής τερματοφύλακας δέχτηκε μόλις 40 γκολ σε 49 παιχνίδια την προηγούμενη σεζόν, τα μισά στην Ευρώπη και τα μισά στην Ελλάδα, ενώ είχε διατηρήσει το «μηδέν» σε 22 περιπτώσεις.

Αυτά συνέβησαν την περσινή σεζόν… Γιατί φέτος ο Πασχαλάκης έχει αλλάξει προς το χειρότερο… Ο Πασχαλάκης είναι ντεφορμέ και για αυτό έχει χάσει τη θέση του από τον Ζόραν Ζίβκοβιτς. Όμως, εκτός από την απόφαση του προπονητή του, το ντεφορμάρισμα του Πασχαλάκη αποδεικνύεται από τα νούμερα.

Ο Πασχαλάκης έχει αγωνιστεί φέτος σε 10 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την Εθνική Ελλάδας και έχει παθητικό 17 τερμάτων… Επίσης, η εστία του έχει παραβιαστεί σε όλα τα ματς, σε μία αποτυχία να την κρατήσει «καθαρή».

Είναι προφανές ότι ο Πασχαλάκης δεν αποδίδει καλά και δεν έχει σχέση με την περσινή εικόνα του. Για αυτό ο προπονητής του ΠΑΟΚ τον έχει αντικαταστήσει και για αυτό προκλήθηκε μεγάλη απορία από την απόφαση του ομοσπονδιακού Τζον Φαν’τ Σιπ να τον αρχίσει βασικό με Ιταλία και Βοσνία. Δύο αναμετρήσεις που ο Πασχαλάκης αποδείχτηκε ότι δεν ήταν σταθερός…

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

Προκριματικά Champions League

ΠΑΟΚ-Άγιαξ 2-2

Άγιαξ-ΠΑΟΚ 3-2

Προκριματικά Europa League

Σλόβαν-ΠΑΟΚ 1-0

ΠΑΟΚ-Σλόβαν 3-2

Superleague

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-1

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 2-1

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 2-3

ΠΑΟΚ-Άρης 2-2

Προκριματικά Euro 2020

Ιταλία-Ελλάδα 2-0

Ελλάδα-Βοσνία 2-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ