Χιμένεθ: «Να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος»

Χιμένεθ: «Να παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και την εξέλιξη του αγώνα στη Νέα Σμύρνη φάνηκε ο Μπόρχα Χιμένεθ, έπειτα από τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Μπόρχα Χιμένεθ, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ομάδας του στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο με 1-0.

Οι Αρκάδες πήραν ένα σημαντικότατο τρίποντο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος και ο Ισπανός τόνισε πως αρχικός σκοπός είναι να αποδίδει η ομάδα του καλό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού προπονητή στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ματς: «Γνωρίζαμε πως θέλαμε να παίξουμε, θέλαμε περισσότερους ποδοσφαιριστές στην μεσαία γραμμή. Έχω πει από την αρχή ότι θα παίζουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

Για το αν θέλει να χτίσει σερί η ομάδα του: «Δεν είναι θέμα να γίνει κάποιο σερί. Το ξεκίνημα ήταν δύσκολο, πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θέλουμε να πιστεύουμε αυτό που κάνουμε».

Για την πίεση που δέχτηκε από τον Πανιώνιο: «Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δυσκολευτήκαμε από τον Πανιώνιο, δεν κάναμε την άμυνα που θέλαμε. Δεν παίρναμε την πρώτη μπαλιά και μας δημιουργήθηκαν προβλήματα. Στο πρώτο μέρος και στα τελευταία 20 λεπτά ήμασταν καλύτεροι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ