Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Superleague

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής της 8ης αγωνιστικής, επικρατώντας της ΑΕΚ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός έχασε εντός έδρας από τη Λάρισα στα σημαντικότερα αποτελέσματα της Κυραικής. Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία.

Τρεις άσους και ένα διπλό είχαμε στο δεύτερο αυτό κομμάτι της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, ήταν το… θύμα της αγωνιστικής. Υποδέχτηκε τη Λάρισα που συνέχισε τις πολύ καλές της εμφανίσεις και έφυγε από το ΟΑΚΑ με ένα πολύ σπουδαίο διπλό (2-1) στις αποσκευές της, βυθίζοντας τον Παναθηναϊκό σε προβληματισμό.

Άκρως προβληματικός φάνηκε για άλλη μια φορά ο Πανιώνιος που δείχνει σημάδια διάλυσης. Οι κυανέρυθροι συνεχίζουν να βρίσκονται στο -2 και στον πάτο της βαθμολογίας, αφού ηττήθηκαν στο Περιστέρι με 4-0 από τον Ατρόμητο που έψαχνε εναγωνίως μια νίκη και μια καλή εμφάνιση.

Νίκη και για τον Άρη που έδωσε συνέχεια στο διπλό επί της Ξάνθης την περασμένη αγωνιστική. Οι κιτρινόμαυροι αν και δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, επικράτησαν με 2-0 του Παναιτωλικού χάρη σε δύο εκτελέσεις πέναλτι.

Τέλος στο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής με 2-0, διατηρώντας τη διαφορά του από τον δεύτερο ΠΑΟΚ στο +2 και βύθισε την ΑΕΚ στο -8.

Ας δούμε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία για την 8ης αγωνιστική, με μοναδική εκκρεμότητα το ματς της Δευτέρας (28/10 και ώρα 19:30), μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ