ΑΕΚ: Ο Κιομουρτζογλου και οι άλλοι Έλληνες του εξωτερικού στην λίστα του Ίβιτς (vid)

ΑΕΚ: Ο Κιομουρτζογλου και οι άλλοι Έλληνες του εξωτερικού στην λίστα του Ίβιτς (vid)

Ο Ορέστης Κιομουρτζόγλου απασχολεί την ΑΕΚ αλλά δεν είναι ο μόνος Ελληνας του εξωτερικού που ενδιαφέρει την Ένωση. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν αποφασίσει να ασχοληθούν ενεργά με τους Έλληνες παίκτες που αγωνίζονται εκτός συνόρων και ο Στέλιος Κόκοβας της Μπόχουμ είναι μία ακόμη ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Η ΑΕΚ με την πρόσληψη του Ίλια Ίβιτς στη θέση του τεχνικού διευθυντή αλλάζει πρόσωπο και κατευθύνσεις σε επίπεδο δικτύωσης με τον Σέρβο να έχει πάρει πολύ «ζεστά» τον ρόλο του.

Ένα πράγμα στο οποίο υστερούσε η Ένωση πολύ το προηγούμενο διάστημα, ήταν οι επαφές και οι σχέσεις με μάνατζερ και αγορές που μέχρι τώρα δεν είχε πρόσβαση. Αυτό προσπαθεί να διορθώσει και να αλλάξει από τη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του ο Ίβιτς εξ ου και τα ταξίδια στο εξωτερικό όπου έχει διαρκώς επαφές με στόχο και τη μεταγραφική ενίσχυση αλλά ενδεχομένως και την εύρεση προσφορών για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ώστε να αρχίσει επιτέλους να πουλάει κιόλας η ΑΕΚ.

Έτσι και το ταξίδι αστραπή της Παρασκευής στο Μόναχο είχε μεν σε πρώτο πλάνο τον Ορέστη Κιομουρτζόγλου αλλά οι επαφές του Ίβιτς δεν περιορίστηκαν εκεί. Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να ασχοληθεί πλέον ενεργά με τους Ελληνες του εξωτερικού, αυτούς μάλιστα που είναι ακόμη σε μικρή ηλικία και θα έχουν αργότερα πιθανώς και μεγάλη μεταπωλητική αξία, αν αξιοποιηθούν σωστά και έχουν βεβαίως και το ανάλογο ταλέντο.

Μια τέτοια πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι και αυτή του νεαρού άσου της Μπόχουμ, Στέλιου Κόκοβα, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον οποίο είχαμε αποκαλύψει από τον περασμένο Απρίλιο. Δεν είναι ένας παίκτης δηλαδή που τώρα ανακάλυψαν στην ΑΕΚ, όμως τώρα πλέον φαίνεται πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι πιο «ζεστοί» από κάθε άλλη φορά για την περίπτωσή του και κάθε άλλη αντίστοιχη.

Ο 18χρονος Λαρισαίος άσος βρίσκεται από το 2017 στην Γερμανία και αγωνίζεται στην Μπόχουμ η οποία τον «τσίμπησε» από την Αναγέννηση Καλοχωρίου που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Μάλιστα την περασμένη άνοιξη έκανε και το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Μπόχουμ όταν αγωνίστηκε βασικός και για 90 λεπτά στο 0-0 με το Αμβούργο για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας. Το συμβόλαιο του ύψους 1.86 κεντρικού αμυντικού λήγει το καλοκαίρι του 2021 με την γερμανική ομάδα ενώ φέτος έχει επτά συμμετοχές με την Κ19 της Μπόχουμ.

Το αν και πότε θα κινηθεί η ΑΕΚ για τον Κόκοβα, τον Κιομουρτζόγλου ή κάποια άλλα παρόμοια περίπτωση, δεν μπορούμε να το ξέρουμε με βεβαιότητα, αυτό που είναι δεδομένο πάντως αυτή την στιγμή είναι η στροφή των «κιτρινόμαυρων» μέσω του Ίβιτς προς αυτή την κατεύθυνση.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ