Χρήστος Δώνης στο «10»: «Θέλουμε μόνο λίγη εμπιστοσύνη…»

Χρήστος Δώνης στο «10»: «Θέλουμε μόνο λίγη εμπιστοσύνη…»

Ο Χρήστος Δώνης υποστήριξε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού πίστευαν ότι θα ανατρέψουν το σκορ με την ΑΕΚ και ζήτησε ένα πράγμα από τον κόσμο του Τριφυλλιού.

Αναγκάζεται να σηκώσει το φορτίο της αμφισβήτησης, επειδή είναι ο γιος του προπονητή… Ο Χρήστος Δώνης έχει μάθει καλύτερα από τον καθένα να αγωνίζεται υπό πίεση και επομένως, η γνώμη του για την ανατροπή που πέτυχε ο Παναθηναϊκός επί της ΑΕΚ έχει ξεχωριστή σημασία. Ο υπαρχηγός της ομάδας αναφέρθηκε και στη γέννηση του γιου του και πόσο τον έχει επηρεάσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστο Δώνη στο «10»:

Ποιο ήταν το στοιχείο εκείνο που έφερε αυτή τη σπουδαία ανατροπή;

«Σίγουρα δεν είναι ένα μόνο στοιχείο. Ακόμα και στο 0-2, όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια, βλέπαμε ο ένας στον άλλον ότι θα πάμε να το γυρίσουμε το παιχνίδι. Όλα τα παιδιά είναι ψυχάρες, θα μας βοηθήσει πολύ η νίκη αυτή γιατί έχουμε περάσει δύσκολα στην αρχή του πρωταθλήματος. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε έτσι όπως πηγαίνουμε στα τελευταία παιχνίδια».

Αισθάνεστε πως σας το χρωστούσε η μπάλα ένα τέτοιο μεγάλο αποτέλεσμα;

«Ναι, σίγουρα. Σε όλα τα παιδιά υπήρχε πικρία για το πως είχαμε ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Παρ’ όλα αυτά, μέρα με την ημέρα βελτιωνόμαστε μέσα από τις προπονήσεις και αυτό το βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού πόσο ρόλο έπαιξε σε αυτή την ανατροπή;

«Ξέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να γίνω γραφικός. Ξέρουμε πόσο μεγάλο μέγεθος είναι ο Παναθηναϊκός. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι έχει να κάνει με τα παιδιά και το τεχνικό τιμ που ήταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι μας πιστέψαμε ακόμα και στο 0-2 ότι θα το γυρίσουμε».

Ο κόσμος σας βοήθησε στο να μπορέσετε να ανατρέψετε το εις βάρος σας σκορ;

«Σίγουρα βοήθησε πάρα πολύ ο κόσμος. Το μόνο που θέλουμε είναι λίγη εμπιστοσύνη. Να είμαστε ενωμένοι όπως ήμασταν πέρσι στον πρώτο γύρο. Όταν η ομάδα επιστρέψει και πάλι εκεί που ανήκει, όλος ο κόσμος που έρχεται τώρα στο γήπεδο θα αισθάνεται χαρά που ήταν και στα δύσκολα στο πλευρό της».

Ενόψει της συνέχειας πόσο μπορεί να βοηθήσει αυτή η νίκη;

«Μας δίνει ώθηση, γιατί όλοι δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Εγώ έδωσα και το κάτι παραπάνω για τον γιο μου. Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για μένα γιατί δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Μας βγήκε όμως σε καλό, ήταν γουρλής και μας έδωσε τη νίκη!»

Ένας ευτυχισμένος πατέρας και ένας ευτυχισμένος παππούς;

«Μακάρι να κάνουμε παιδιά κάθε Κυριακή!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ