ΑΕΛ: «Πόσο Κομίνης είσαι ρε Τάσση»

ΑΕΛ: «Πόσο Κομίνης είσαι ρε Τάσση»

«Βράζουν» στη θεσσαλική ομάδα για τη διαιτησία του Τάσση στο ματς με τον ΠΑΟΚ – Δεύτερη ανακοίνωση μέσα σε λίγες ώρες κατά του Ηπειρώτη ρέφερι.

Η διαιτησία του Ηπειρώτη, Γιώργου Τάσση, στον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα προκάλεσε την οργή των ανθρώπων της θεσσαλικής ομάδας.

Οι Βυσσινί κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εξέδωσαν ανακοίνωση για το πέναλτι που δεν έδωσε ο διαιτητής στο 5’ σε χέρι του Ινγκασον, ενώ παράλληλα ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηπείρου, Βρακά.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η ΑΕΛ εξέδωσε και νέα ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει τα έντονα παράπονά της για τη διαιτησία του Τάσση στον αποψινό αγώνα. Η θεσσαλική ΠΑΕ κατακεραυνώνει τον ρέφερι για τα λάθη που έκανε στον πειθαρχικό έλεγχο.

Η ΑΕΛ μάλιστα στην ανακοίνωσή της παρομοίασε τον Τάσση με τον Κομίνη. Συγκεκριμένα, η θεσσαλική ΠΑΕ ανέφερε: «4 μαρκαρίσματα από πίσω σε δικούς μας παίκτες, ούτε μια κίτρινη κάρτα ο Κομίνης-Τάσσης…

Τώρα κατ’ εντολή του Κρέσπο, στον οποίο πρέπει να δείξει κίτρινη κάρτα γιατί του υποδεικνύει τι να κάνει, δείχνει κίτρινη κάρτα στον Μπόυστος. Πόσο Κομίνης είσαι ρε Τάσση!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ