Με οδηγό το Καραϊσκάκη…

Με οδηγό το Καραϊσκάκη…

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να δείξει πως μπορεί και μακριά από το «σπίτι» του. Η Τότεναμ είναι «βουνό» όμως οφείλει να παλέψει στον «τελικό».

Είναι τελικός από κάθε άποψη. Μαθηματικά άλλωστε ο Ολυμπιακός μπαίνοντας στο γήπεδο των Άγγλων ξέρει πως έχει ελπίδες ακόμη και για την 2η θέση. Ξέρει συνάμα όμως ότι μετά το τέλος του αγώνα μπορεί να μην έχει ελπίδες ούτε καν για την 3η θέση.

Έτσι όπως εξελίχθηκε ο όμιλος τα πράγματα εδώ και καιρό δεν εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Η ήττα στο Βελιγράδι τον έβαλε σε καταστάσεις που δεν θα έπρεπε να είναι. Τα πράγματα είναι απλά στο Λονδίνο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει μια πανίσχυρη ομάδα, που ναι μεν περνάει την κρίση της, αλλά έχει αξιοζήλευτο υλικό και είναι ικανή για το καλύτερο. Η φιναλίστ του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της είναι σίγουρο πως θα βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό. Όπως έβαλε και στο Καραϊσκάκη με τα δύο γκολ σε λίγα λεπτά σε ένα ματς που αντί για 1-0 στο πρώτο μισάωρο ήταν στο 0-2.

Ο Ολυμπιακός όμως όχι απλά κοίταξε στα μάτια την Τότεναμ αλλά ήταν καλύτερος με το τελικό 2-2 να τον αδικεί.
Από εκείνες τις μέρες του Σεπτέμβρη έως τώρα άλλαξαν πολλά. Ο Ολυμπιακός δείχνει εδώ και καιρό πως έχει «θέματα». Ειδικά στα εκτός έδρας ματς δεν μπορεί να αποδώσει όπως στο Καραϊσκάκη.

Συνάμα έχει συμπτώματα ασόβαρης και φλύαρης ομάδας όπως δυστυχώς για αυτόν απέδειξε στο ματς με τον Πανιώνιο.

Στο Λονδίνο οφείλει να πάει με οδηγό το Καραισκάκη, οφείλει να παίξει τον «τελικό», οφείλει να έχει καλύτερη εικόνα από τα άλλα δύο εκτός έδρας ματς.

Να παίξει με θάρρος, πλάνο και καθαρό μυαλό τις πιθανότητες του απέναντι στην Τότεναμ. Και με το φινάλε να ελπίζει πως και τα νέα από το Βελιγράδι θα είναι καλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ