Ατρόμητος: Ο Κάναντι που είναι κοντά και μακριά…

Ατρόμητος: Ο Κάναντι που είναι κοντά και μακριά…

Ο πάγκος του Ατρόμητου παραμένει κενός, ο Νταμίρ Κάναντι εμφανίζεται έτοιμος να επιστρέψει στο Περιστέρι, αλλά ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Ξάνθη στα Πηγάδια με το υπηρεσιακό δίδυμο Κορακάκης-Οφρυδόπουλος.

Το δίδυμο Κορακάκης – Οφρυδόπουλος θα προπονήσει τον Ατρόμητο και στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, αφού ακόμα δεν έχει προσληφθεί ο αντικαταστάτης του Γιάννη Αναστασίου. Όχι επειδή η διοίκηση δεν έχει εντοπίσει τον κατάλληλο, αλλά διότι εκκρεμούν άλλου είδους προβλήματα.

Είναι κοινό μυστικό στο Περιστέρι ότι ο διακαής πόθος του Γιώργου Σπανού είναι η επιστροφή του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός προπονητής άφησε έργο στον Ατρόμητο και αμέσως μετά τη διακοπή της συνεργασίας με τον Αναστασίου, ήταν το πρώτο όνομα που σκέφτηκαν όλοι.

Ο Κάναντι είναι επί της ουσίας ελεύθερος, όμως όχι και τυπικά. Ο Κάναντι αποπέμφθηκε από τη Νυρεμβέργη, αλλά δεν έχει συμφωνήσει για την αποζημίωση του. Όσο δεν συμβιβάζεται με τους Γερμανούς στα λεφτά που δικαιούται, είναι αδύνατον να υπογράψει σε άλλη ομάδα.

Κατά συνέπεια, οι άνθρωποι του Ατρόμητου ναι μεν θέλουν τον Κάναντι, αλλά δεν ξέρουν πόσο θα περιμένουν. Θεωρητικά, ο Αυστριακός είναι πιθανόν να τα βρει με τους παράγοντες της Νυρεμβέργης άμεσα ή ακόμα και να συρθεί σε δικαστική διαμάχη.

Πάντως, η αίσθηση που επικρατεί στο περιβάλλον του Γιώργου Σπανού είναι ότι ο Κάναντι θα εγκατασταθεί ξανά στο Περιστέρι. Μάλιστα, οι πλέον αισιόδοξοι θεωρούν ότι ο Κάναντι θα κάτσει στον πάγκο του Ατρόμητο στο παιχνίδι με τον Άρη στο Περιστέρι, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ